Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Näin käytät Joustoluottoa

Lainaa tekstiviestillä tai MySaldosta.

Joustoluottosi on käytettävissäsi aina missä ja milloin vain, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus. Ensimmäisen nostosi teet jo lainahakemuksen yhteydessä ja myöhemmin voit tehdä uusia nostoja, kun ensimmäinen nosto on maksettu tilillesi. Oman 500 - 2 000 € luottorajasi puitteissa teet juuri sen suuruisia rahanostoja kuin tarvitset.

Voit nostaa rahaa Joustoluotoltasi tekstiviestillä sekä MySaldossa. Tekstiviestillä tehdyt nostot käsitellään aina pikanostoina eli maksetaan tilillesi muutamassa minuutissa. MySaldossa tehdyt nostot voit ajastaa maksettavaksi tilillesi pikanostona tai 6 h tai 48 h kuluttua. Voit aina päättää, mikä nostopalvelu sopii parhaiten tarpeeseesi.

01

Nostan rahaa...

tekemällä ensin lainahakemuksen sivuillamme. Ensimmäinen nosto maksetaan hakemuksen yhteydessä.

Jatkossa voit tehdä uusia nostoja pienissä erissä tai koko Joustoluoton kerralla.

02

Teen uusia nostoja...

tekstiviestillä tai MySaldossa. Lähetä viesti NOSTO summa (esim. NOSTO 300) numeroon 16520.

MySaldoon voit kirjautua tästä tai sivujemme oikeasta yläkulmasta.

03

Rahat siirretään...

tilillesi vaikka muutamassa minuutissa. MySaldon nostot voit ajastaa siirrettäväksi pikanostona, 6 h päästä tai 48 h kuluttua.

Tekstiviestinosto siirretään tilille pikanostona.