vakuudettomat_lainat.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Saldon vakuudettomat lainat 10 000€ asti

Saldon vakuudettomat lainat tarjoavat uuden ja edullisen tavan rahoittaa hyvän suomalaisen arjen menot. Tarjoamme joustavia lainapalveluita kaikenkokoisiin hankintoihin.

Saldolta saat lainaa ilman vakuuksia 100 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Hae Saldon edullinen laina pitkällä maksuajalla, kun tarvitset rahoitusta arjen menoihin.

1. Valitse lainasumma 100 - 10 000€

Valitse lainasumma, jonka tarvitset.

2. Täytä hakemus netissä

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja täytä 3 minuuttia kestävä lainahakemus.

3. Saat lainapäätöksen

Lainapäätöksen saatuasi voit päättää, maksetaanko rahat tilillesi 5 minuutin sisällä vai haluatko ajastaa nostosi.

Hae vakuudetonta lainaa 1000 - 10 000€

Hae lainaa

Saldon vakuudettomat lainat mukana suomalaisten arjessa

Vakuudettomat lainat ovat nopea ja edullinen tapa rahoittaa arkisia menoja joustavasti. Talouden yleinen tilanne on kohentunut, minkä johdosta myös kuluttajaluottojen suosio talouden tukena on kasvanut viime vuoden aikana.

Saldon vakuudeton luotto on mukanasi kaikissa arjen käänteissä ja tarvittaessa käytettävissäsi muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen käsittely on nopea prosessi eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan lainapäätöstä tai lähetellä dokumentteja vakuuksista tai takauksista.

Saldon vakuudeton kulutusluotto on 1000 - 10 000 € suuruinen kertalaina, jolla voit rahoittaa suuret ja pienet kertahankinnat.

Kulutusluotto on edullinen ratkaisu myös silloin kun tarkoituksenasi on lainojen yhdistäminen. Summan voit valita 500 € tarkkuudella kattamaan tarpeesi.

Edullinen laina ilman vakuuksia ja takaajia 10 000€ asti

Saldolta saat edullisen lainan pitkällä maksuajalla ja ilman takaajia kaikkiin arjen menoihin 10 000€ asti.

Voit valita tarvettasi vastaavan lainan ja lainapäätöksen saat aina nopeasti. Saldon vakuudettomat lainat valitsemalla säästät aikaa ja vaivaa.

Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla jo tänään!

Yleisimmät kysymykset vakuudettomista lainoista

Olemme koonneet muutamia keskeisiä vakuudettomia lainoja koskevia kysymyksiä vastauksineen. Mikäli sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat vakuudetonta lainaa ja jota et löydä näistä kysymyksistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Paljonko saan lainaa?

Saldo.comilta saat vakuudettomat lainat kaikenkokoisiin tarpeisiin. Kun valitset joustoluoton, saat 500 € tai 2000 euroa lainaa ilman takaajia. Vakuudeton kulutusluotto taas voi olla 1000 - 10 000 € väliltä valitsemasi summa, jonka voit määrittää 500 € tarkkuudella.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Saldolta saat lainaa heti tilille. Yleensä saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutissa, kun käytät pikanostopalveluamme. Pikanoston voit valita sekä joustoluottoa että kulutusluottoa hakiessasi ja laina voidaan siirtää tilillesi heti lainahakemuksen päätteeksi ja myönteisen päätöksen saatuasi, mutta vain klo 7 - 23 välisenä aikana.

Mitkä ovat luoton kulut ja korot?

Saldo.com tarjoaa aina lainaa edullisesti ilman vakuuksia kaikille asiakkailleen riippumatta siitä, onko valintasi kulutusluotto vai joustoluotto. Todellinen vuosikorko summaa kaikki luottoasi koskevat kulut. Joustoluoton todellinen vuosikorko on alkaen 23,88 % ja kulutusluoton 12 %.

Piilokuluja lainamme eivät sisällä, voit tarkistaa lainahinnastosta kaikki lainakulujen hinnat ja kulutusluoton lainalaskuri kertoo sinulle selkeästi luoton kulurakenteen.

Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja kaikki sen kulut, eli mahdollisen avausmaksun tai nostokulun ja tilinhoitomaksun. Todellinen vuosikorko on se seikka, jota on hyvä vertailla, kun vertailet eri lainapalveluita.

Mikä on luoton maksuaika?

Luoton maksuaika riippuu valitsemastasi lainatuotteesta. Kulutusluoton saat kiinteällä, mutta pitkällä maksuajalla, johon voit itse vaikuttaa. Kulutusluottoasiakkaana voit valita 1 - 4 kuukausierävaihtoehdosta sinulle ja lainasummallesi sopivan. Näin voit saada kulutusluotollesi 12 - 80 kuukauden maksuajan.

Saanko lainaa ilman tuloja?

Sinulla on mahdollisuus saada lainaa ilman palkkatuloja, mutta todennäköisesti kaikkein suurimpia lainoja varten tarvitaan säännölliset kuukausitulot.

Luotettavana lainapalveluna noudatamme hyvää luotonantotapaa kaikessa toiminnassamme.

Varman vastauksen kysymykseen saat vain täyttämällä lainahakemuksen. Sen perusteella arvioimme, voimmeko juuri tällä hetkellä myöntää sinulle lainaa ja millaista lainaa voimme tarjota.

Hae Saldon vakuudeton luotto 1000 - 10 000€

Hae lainatarjous