vakuudettomat_lainat_2.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Saldon vakuudettomat lainat 10 000€ asti

Vakuudettomat lainat tarjoavat uuden ja edullisen tavan rahoittaa hyvän suomalaisen arjen menot. Tarjoamme joustavia lainapalveluita kaikenkokoisiin hankintoihin.

Meiltä saat lainaa ilman vakuuksia 100 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Hae meiltä edullinen laina pitkällä maksuajalla, kun tarvitset rahoitusta arjen menoihin.

1. Valitse lainasumma 100 - 10 000€

Valitse lainasumma, jonka tarvitset.

2. Täytä hakemus netissä

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja täytä 3 minuuttia kestävä lainahakemus.

3. Saat lainapäätöksen

Lainapäätöksen jälkeen saat halutessasi lainan heti tilille (klo 7 – 23 välisenä aikana).

Hae vakuudetonta lainaa 1000 - 10 000€

Hae lainaa

Saldon vakuudettomat lainat mukana suomalaisten arjessa

Vakuudettomat lainat ovat nopea ja edullinen tapa rahoittaa arkisia menoja joustavasti. Talouden yleinen tilanne on kohentunut, minkä johdosta myös kuluttajaluottojen suosio talouden tukena on kasvanut viime vuoden aikana.

Vakuudeton luotto on mukanasi kaikissa arjen käänteissä ja tarvittaessa käytettävissäsi muutamassa minuutissa, kun haet lainan meiltä. Lainahakemuksen käsittely on nopea prosessi eikä sinun tarvitse jäädä odottamaan lainapäätöstä tai lähetellä dokumentteja vakuuksista tai takauksista.

SaldoLaina eli vakuudeton kulutusluotto on 1000 - 10 000 € suuruinen kertalaina, jolla voit rahoittaa suuret ja pienet kertahankinnat.

Kulutusluotto on edullinen ratkaisu myös silloin kun tarkoituksenasi on lainojen yhdistäminen. SaldoLainan voit valita 500 € tarkkuudella kattamaan tarpeesi.

Edullinen laina ilman vakuuksia ja takaajia 10 000€ asti

Meiltä saat edullisen lainan pitkällä maksuajalla ja ilman takaajia kaikkiin arjen menoihin 10 000€ asti.

Voit valita tarvettasi vastaavan lainan ja lainapäätöksen saat aina nopeasti. -Valitse vakuudettomat lainat meiltä ja säästät aikaa ja vaivaa.

Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla jo tänään!

Yleisimmät kysymykset vakuudettomista lainoista

Olemme koonneet muutamia keskeisiä vakuudettomia lainoja koskevia kysymyksiä vastauksineen. Mikäli sinulla on kysymyksiä, jotka koskevat vakuudetonta lainaa ja jota et löydä näistä kysymyksistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Paljonko saan lainaa?

Meiltä saat vakuudettomat lainat kaikenkokoisiin tarpeisiin. Kun valitset SaldoLimiitin, saat 2000 euroa lainaa ilman takaajia. Vakuudeton kulutusluotto eli SaldoLaina taas voi olla 1000 - 10 000 € väliltä valitsemasi summa, jonka voit määrittää 500 € tarkkuudella.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Meiltä saat lainaa heti tilille niin halutessasi. Yleensä saat rahat tilillesi keskimäärin 5 minuutissa jos niin haluat. Sekä SaldoLimiittiä että SaldoLainaa hakiessasi laina voidaan siirtää tilillesi heti lainahakemuksen päätteeksi ja myönteisen päätöksen saatuasi, mutta vain klo 7 - 23 välisenä aikana.

Mitkä ovat luoton kulut ja korot?

Tarjoamme aina lainaa edullisesti ilman vakuuksia kaikille asiakkaillemme riippumatta siitä, onko valintasi SaldoLaina eli kulutusluotto vai SaldoLimiitti eli joustoluotto. Todellinen vuosikorko summaa kaikki luottoasi koskevat kulut. Joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 % ja kulutusluoton 21,3–29,5 %.

Piilokuluja lainamme eivät sisällä, voit tarkistaa lainahinnastosta kaikki lainakulujen hinnat ja kulutusluoton lainalaskuri kertoo sinulle selkeästi luoton kulurakenteen.

Mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja kaikki sen kulut, eli mahdollisen avausmaksun tai nostokulun ja tilinhoitomaksun. Todellinen vuosikorko on se seikka, jota on hyvä vertailla, kun vertailet eri lainapalveluita.

Mikä on luoton maksuaika?

Luoton maksuaika riippuu valitsemastasi lainatuotteesta. SaldoLainan saat kiinteällä, mutta pitkällä maksuajalla, johon voit itse vaikuttaa. Voit valita 5 kuukausierävaihtoehdosta sinulle ja lainasummallesi sopivan. Näin voit saada SaldoLainalle 12 - 88 kuukauden maksuajan.

Saanko lainaa ilman tuloja?

Sinulla on mahdollisuus saada lainaa ilman palkkatuloja, mutta todennäköisesti kaikkein suurimpia lainoja varten tarvitaan säännölliset kuukausitulot.

Luotettavana lainapalveluna noudatamme hyvää luotonantotapaa kaikessa toiminnassamme.

Varman vastauksen kysymykseen saat vain täyttämällä lainahakemuksen. Sen perusteella arvioimme, voimmeko juuri tällä hetkellä myöntää sinulle lainaa ja millaista lainaa voimme tarjota.

Hae Saldon vakuudeton luotto 1000 - 10 000€

Hae lainatarjous