Saldo logo
hero-image
tiedotteet

Saldo uudistuu tammikuussa - tarjoamme jatkossa SaldoLimiittiä ja SaldoLainaa

Saldo6.4.2023

Saldon joustoluotto saa kohta nimen SaldoLimiitti ja Saldon kulutusluotto nimen SaldoLaina. Samalla Limiitti.fi- ja Laina.com-brändit tulevat osaksi Saldoa. Lainaa voit hakea edelleen Saldosta ja valita sinulle sopivan lainatuotteen!

Vuoden alusta Saldon lainatuotteita voit hakea Saldon sivuilta sekä uudistuneilta Limiitti.fi- ja Laina.com -sivuilta. Tarjouksen lainasta antaa kuitenkin kaikissa tapauksissa Saldo ja lainasi on Saldon hinnaston mukainen. Kaikki tiet johtavat siis suomalaiseen arjen rahoittajaan!

Mitä vuodelle 2019 ajoittuva uudistus tarkoittaa?

Uudistus tarkoittaa yhtenäistämistä: haluamme tarjota edullista ja joustavaa rahoitusvaihtoehtoa mahdollisimman monelle sitä tarvitsevalle.

Ensimmäiset muutokset näet joulukuun 2018 aikana, jolloin näkyvimmät muutokset koskevat tuotteiden logoja. Suuremmat muutokset ajoittuvat vuoden 2019 alkuun.

Jos sinulla on olemassa oleva laina Limiitti.fi- tai Laina.com-palvelusta, sinun ei tarvitse huolehtia muutoksesta lainkaan. Lainasopimuksesi pysyy ennallaan ja lainasi on käytettävissäsi täysin normaalisti. Molempien palveluiden myöntämät joustoluotot pysyvät sopimuksen mukaisina joustavina lainoina, joita voit nostaa rahaa käyttöösi tarpeesi mukaisesti. Mikäli olet jo Saldon asiakas ei lainapalvelusi toimii täysin normaalisti ja uutta on vain nimi.

MySaldo-verkkopalvelu on edelleen täysin normaalisti kaikkien asiakkaidemme käytettävissäsi. Joustoluottoa, eli SaldoLimiittiä, käyttävät asiakkaamme voivat nostaa rahaa palvelusta sekä hallinnoida laina-asioitaan kuten ennenkin.

Näkyvin muutos tulee olemaan verkkosivujen ilme sekä logot, jotka nekin saavat uuden ilmeen. Verkkosivujen värit ja kuvat tulevat mukailemaan jatkossa Saldoa ja logoissa näkyvät uudet tuotenimet eli SaldoLimiitti (Limiitti.fi) sekä SaldoLaina (Laina.com).

Uusien asiakkaiden näkökulmasta uudistus tarkoittaa sitä, että lainaa voi hakea useammasta osoitteesta ja saada silti tarjouksen Saldon lainoista. Limiitti.fi-osoitteesta voit hakea Saldolimiitin ja Laina.com-Saldolainan. Lainaa voit hakea myös suoraan Saldo.com-osoitteesta, jossa voit myös vertailla lainojen ominaisuuksia ja valita sinulle sopivan.

SaldoLimiitti - joustoluotto

SaldoLimiitti on joustava laina, jota hakiessasi saat lainapäätöksen 500 € tai 2000 € luottorajasta. SaldoLimiitiltä voit nostaa rahaa vapaasti oman luottorajasi puitteissa juuri sen verran kuin kerralla tarvitset.

Maksat vain siitä, mitä nostat. Emme veloita käyttämättömän SaldoLimiitin olemassaolosta tilinhoito- tai kuukausimaksuja. Kuukausieräsi on avoimen lainan määrästä riippuen yleensä 49 - 99 €.

Voit siirtää ensimmäisen noston tilillesi heti tai 6 tunnin tai 48 tunnin kuluttua riippuen siitä, kuinka nopeasti tarvitset rahan käyttöösi. Ensimmäinen nosto maksetaan aina vain klo 7 - 23 välisenä aikana. Tästä lukien SaldoLimiitti on käytettävissäsi 24 h vuorokaudessa.

Mikäli olet hakenut jo käyttöösi Limiitti.fi-lainan tai Saldon joustoluoton, tämä kaikki onkin sinulle jo tuttua. Lainasi pysyy muutoksen jälkeen siis joustavana, tuttuna ja turvallisena. Vain nimi ja logo muuttuvat SaldoLimiitiksi.

Hae SaldoLimiitti

SaldoLaina - kulutusluotto

Saldon kulutusluotto muuttuu SaldoLainaksi. Uudistuksen jälkeen SaldoLainaa voi hakea sekä Saldon verkkosivujen kautta että osoitteesta www.laina.com.

SaldoLaina on kertaluonteinen, tasalyhenteinen laina, jolla kiinteä maksuaika. Voit hakea SaldoLainaa sopivan määrän 1000 - 10 000 € väliltä. Henkilökohtaisen lainatarjouksen saat heti.

SaldoLainaan kohdistuva suurimmat uudistukset ovat uusi tuotelogo sekä Laina.com-sivua koskeva uudistus. Aiemmin Laina.com on myöntänyt Saldon joustoluottoa, mutta uudistuksen jälkeen sen kautta voit hakea vain Saldolainaa eli kertaluonteista lainaa, joka maksetaan aina kokonaan tilillesi.

Jos sinulla on Laina.comin kautta haettu joustoluotto,pysyy lainasi joustoluottona ja saat jatkossa laskusi SaldoLimiitti-logolla varustettuna. Muutoin lainasi ehdot pysyvät tuttuina ja joustavina.

Heräsikö kysymyksiä tai ajatuksia?

Mikäli haluat tiedustella lisää uudistuksesta sekä sen vaikutuksesta omaan lainaasi tai olet kiinnostunut hakemaan SaldoLainaa tai SaldoLimiittiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua mielellään kaikissa lainan hakemiseen tai sen käyttämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden, mutta haastavammissa asioissa kannattaa ottaa yhteyttä arkisin klo 7 - 21 ja viikonloppuisin klo 10 - 18 välisenä aikana, jolloin pystymme palvelemaan paremmin resurssein. Tai voit lähettää sähköpostia milloin vain osoitteella asiakaspalvelu@saldo.com. Myös osoite asiakaspalvelu@limiitti.fi tavoittaa asiakaspalvelumme.

Kiitos että valitsit Saldon!

Jaa

Lisää vastaavia aiheita

Lisää
tiedotteet
https://a.storyblok.com/f/163681/4000x2667/210c80a566/jarkko2023-05-10.jpg

Saldo Bank avaa pankkitoiminnan - maksaa säästöille Suomen korkeinta korkoa

tiedotteet
hero-image

Saldo Bank suunnittelee pankkitoiminnan aloittamista Suomessa

tiedotteet
hero-image

Nella Korpio - Saldo tukemassa suomalaista alppilupausta

Lisää