Hero_Yritys_1.jpg

Yrityslaina

 • Yrityslainaa 2000–50 000 €
 • Ei liitteiden lähettämistä, täysin sähköinen hakemus
 • Lainapäätös välittömästi
 • Korko 0 %
Hae lainaa

Saldon yrityslaina 50 000€ asti

Saldo on laajentanut palvelukonseptiaan myös yritysmaailmaan ja avannut Saldo Yrityslaina -palvelun. Edullinen ja joustava Saldon yritysluotto on nyt haettavissasi ja voit hakea sitä yrityksesi toiminnan tueksi jopa 50 000 €:oon asti. Automaattisen lainanmyöntöprosessin avulla voimme antaa lainapäätöksen heti ja laina on yrityksesi käytössä välittömästi.

Saldon yrityslainaa voit hakea, mikäli yrityksesi yritysmuoto on osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai sinulla on toiminimi.

Hae lainaa
vastuullinen_luotonanto.jpeg

2000 - 50 000 €

2000 - 50 000 €

Valitse yrityksesi investointeihin sopiva lainasumma.

Korko 0 %

Korko 0 %

Saldon Yrityslainassa ei ole korkoa, kiinteä kulu ilmoitetaan tarjouksessa.

Lainapäätös heti

Lainapäätös heti

Lainanmyöntöprosessi on automaattinen, joten saat päätöksen heti hakemuksen päätteeksi.

Maksuaika 1–12kk

Maksuaika 1–12kk

Maksuaika riippuu hakemastasi summasta, mutta on aina joustava.

01

Valitse summa

Aloita hakemus valitsemalla investointeihin tarvittava summa ja haluamasi laina-aika.

02

Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin. Huomioi, että hakijana toimit myös lainan takaajana.

03

Lainapäätös

Lainapäätös annetaan heti hakemuksen päätteeksi.

04

Allekirjoitukset

Jos hakemukseen vaaditaan useampien henkilöiden allekirjoitus, laina on käytettävissä, kun tarvittavat allekirjoitukset on toimitettu.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Mistä rahoitusta yritykselle, kun toiminta on vasta alkutaipaleella? Yritystoiminnan alkuvaiheissa tarvitaan tukea ja luotettavia rahoituskumppaneita, jotta aloitteleva yritys pääsee hyvään alkuun. Vastasyntyneelle yritykselle voi olla vaikea saada edullista ja riittävää taloudellista tukea, sillä monet rahoituslaitokset edellyttävät vuosia kestänyttä toimintaa rahoituksen myöntämisen takeena.

Saldo haluaa tukea myös uusia yrityksiä, sillä yritysmaailman uudet tulokkaat tukevat koko yhteiskunnan taloudellisen tilanteen kehittymistä. Yritystoiminnan aloittamiseen tarvitaan realistinen ja riittävä budjetti, jonka laatimiseen voit hakea yrityslainat vaivattomasti ja luotettavasti Saldolta.

Yrityslaina vaivattomasti

Kun on aika laajentaa toimintaa, hankkia uutta työvoimaa ja tehdä uusia investointeja, tarvitsee jo pitkäänkin menestyksekkäästi toiminut yritys joustavan rahoituskumppanin. Saldon lainatuotteita voi käyttää myös erilaiseen sijoitustoimintaan. Sijoituslaina on helppo tapa päästä kiinni sijoituksiin, kun oma alkupääoma ei riitä tavoiteltuihin kohteisiin.

Yritysluotto haetaan automatisoidun hakuprosessin avulla, joten yrityksesi saa lainapäätöksen jo samana päivänä, kun lainahakemus on täytetty. Automaattinen prosessi antaa meille mahdollisuuden myöntää lainaa yrityksille tarpeen mukaan nopeasti. Käytännössä heti, kun lainapäätös on annettu, voidaan raha maksaa yrityksen tilille.

Lainaa yritykselle kaikkiin investointeihin

Saldolta voit hakea yritykselle lainaa kaikkiin investointehin ja sen kaikissa kehitysvaiheissa. Luotettava yritysrahoitus tukee toimintaa yrityksen koko elinkaaren ajan. Yrityslaina laskuri auttaa valitsemaan juuri tähän hetkeen sopivan lainan.

 • Hae tukea uuden yrityksen perustamiseen
 • Palkkaa uutta henkilökuntaa
 • Hanki uusi laitteisto tai huolla vanhaa
 • Investoi toiminnan laajentamiseen
 • Vaivaton, sähköinen lainahakemus
 • Ei pitkiä lainaneuvotteluita
 • Ei lainadokumenttien tulostamista
 • Lainapäätös ja rahat heti investointeihin

Hae rahoitus yritykselle sähköisellä hakemuksella

Sähköisellä hakemuksellamme saat yrityslainaa nopeasti juuri tarvitsemallasi hetkellä. Automatisoitu lainakäsittely antaa meille mahdollisuuden myöntää lainaa yritykselle vaivattomasti ja siirtää rahat heti yrityksesi uusiin investointeihin. Yrityslainan kulut muodostuvat aina tapauskohtaisesti ja lainahakemuksen täyttämällä saat selville yrityksellesi sopivan tarjouksemme.

Saldo.com yritysluotot myöntää Saldo Finance Oyj

Saldo Finance Oyj on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on tarjonnut joustavia, vaivattomia ja luotettavia lainapalveluita jo vuodesta 2006. Yrityksemme on erikoistunut automaattisten palveluiden tuottamiseen ja tavoitteenamme on tarjota joustavia, reaaliajassa toimivia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille.

Saldolta haet rahoitusta yrityksellesi samaan tapaan kuin hakisit yrityslainaa pankista. Ainoa ero on se, että palvelumme eivät ole sidottu perinteisiin virka-aikoihin, vaan toimivat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti palvellen kaikkia lainapalveluita tarvitsevia vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Myös asiakaspalvelumme toimii tukena kaikissa lainoja koskevissa kysymyksissä joka päivä.

Saldo Finance Oyj:n tuotemerkkeihin ja palveluihin kuuluvat:

 • Saldo kuluttajaluotot
 • Saldo autolaina
 • Saldo yrityslaina
 • Vippi.fi jousto- ja kulutusluotot (kuluttajille)