yrityslaina.jpg

Yrityslaina

Saldo.com on laajentamassa palvelukonseptiaan myös yritysmaailmaan ja lanseeraa Saldo Yrityslaina -tuotteen. Edullinen ja joustava Saldo yritysluotto on kohta haettavissasi ja voit saada sitä yrityksesi toimintaan jopa 50 000 € asti.

Saldo.com kuuluu suomalaiseen Saldo Finance Oyj:hin, joka on tarjonnut erilaisia rahoitusratkaisuja kuluttajille Suomessa jo vuodesta 2006. Saat meistä luotettavan ja vastuullisen kumppanin tukemaan yrityksesi toimintaa, kun on aika laajentaa, tehdä uusia investointeja tai palkata uutta työvoimaa.

Yritysrahoitus kaikenkokoisille yrityksille

Saldo.com yrityslainaa voit hakea, mikäli yrityksesi yritysmuoto on:

  • Osakeyhtiö
  • Osuuskunta
  • Kommandiittiyhtiö
  • Avoin yhtiö
  • Toiminimi

Varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheissa tarvitaan tukea ja luotettavia rahoituskumppaneita, jotta aloitteleva yritys pääsee hyvään alkuun. Vastasyntyneelle yritykselle voi olla vaikea saada edullista ja riittävää taloudellista tukea, sillä monet rahoituslaitokset edellyttävät vuosia kestänyttä toimintaa rahoituksen myöntämisen takeena.

Saldo.com haluaa tukea myös uusia yrityksiä, sillä yritysmaailman uudet tulokkaat tukevat koko yhteiskunnan taloudellisen tilanteen kehittymistä. Yritystoiminnan aloittamiseen tarvitaan realistinen ja riittävä budjetti, jonka laatimiseen voit hakea yrityslainat vaivattomasti ja luotettavasti Saldo.comilta.

Kun on aika laajentaa toimintaa, hankkia uutta työvoimaa ja tehdä uusia investointeja, tarvitsee jo pitkäänkin menestyksekkäästi toiminut yritys joustavan rahoituskumppanin.

Saldo.comin lainatuotteita voi käyttää myös erilaiseen sijoitustoimintaan. Sijoituslaina on helppo tapa päästä kiinni sijoituksiin, kun oma alkupääoma ei riitä tavoiteltuihin kohteisiin.

Yritysluotto haetaan automatisoidun hakuprosessin avulla, joten yrityksesi saa lainapäätöksen jo samana päivänä, kun lainahakemus on täytetty. Automaattinen prosessi antaa meille mahdollisuuden myöntää lainaa yrityksille tarpeen mukaan nopeasti. Käytännössä heti, kun lainapäätös on annettu, voidaan raha maksaa yrityksen tilille.

Lainaa yritykselle kaikkiin investointeihin

Saldo.comilta voit hakea yrityksesi toimintaan sopivan lainan kaikkiin investointehin yrityksesi kaikissa kehitysvaiheissa. Hae edullinen yrityslaina uudelle yritykselle tai lisärahoitusta jo olemassa olevalle yrityksellesi joustavasti Saldolta.

Hae tukea uuden yrityksen perustamiseen

Palkkaa uutta henkilökuntaa

Hankki uusi laitteisto tai huolla vanhaa

Investoi toiminnan laajentamiseen

Hae rahoitus yritykselle sähköisellä hakemuksella

Sähköisellä hakemuksellamme saat rahoituksen yrityksesi käyttöön tarvitsemallasi hetkellä vaivattomasti.

Ei pitkiä lainaneuvotteluita

Ei lainadokumenttien tulostamista

Lainapäätös keskimäärin 5 minuutissa

Lainapalvelu aina avoinna

Saldo.com yritysluotot myöntää Saldo Finance Oyj

Saldo Finance Oyj on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on tarjonnut joustavia, vaivattomia ja luotettavia lainapalveluita jo vuodesta 2006. Yrityksemme on erikoistunut automaattisten palveluiden tuottamiseen ja tavoitteenamme on tarjota joustavia, reaaliajassa toimivia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille.

Saldolta haet rahoitusta yrityksellesi samaan tapaan kuin hakisit yrityslainaa pankista. Ainoa ero on se, että palvelumme eivät ole sidottu perinteisiin virka-aikoihin, vaan toimivat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti palvellen kaikkia lainapalveluita tarvitsevia vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Myös asiakaspalvelumme toimii tukena kaikissa lainoja koskevissa kysymyksissä joka päivä.

Saldo Finance Oyj:n tuotemerkkeihin ja palveluihin kuuluvat:

  • Saldo.com kuluttajaluotot
  • Saldo.com autolaina
  • Saldo.com yrityslaina
  • Vippi.fi jousto- ja kulutusluotot (kuluttajille)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lainapalveluumme

Kiinnostuitko Saldo.com yrityslainasta? Täytä yrityksesi tiedot lomakkeeseen ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Täytä lomake