saldon_tiedotteet.jpg

Uutisarkisto

2019

Syyskuu

 • Vapun aukioloajat

  Asiakaspalvelumme on avoinna vapunpäivänä kello 10 - 18. Vappuaattona asiakaspalvelu palvelee normaalein aukioloajoin kello 7 - 21. Lainapalvelumme on avoinna normaalisti koko vapun. Saldo.com toivottaa kaikille riemukasta vappua!

  16

 • Asiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat 1.9. alkaen

  Asiakaspalvelumme palvelee sinua 1.9. alkaen seuraavasti:

  arkisin klo 7.00 - 21.00

  lauantaisin klo 10.00 - 18.00

  sunnuntaisin klo 10.00 - 18.00

  Asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa tavoitat meidät reaaliajassa sekä puhelimitse että chat-palvelumme kautta. Sähköpostia voit lähettää meille milloin vain, vastaamme kaikkiin posteihin mahdollisimman nopeasti.

  Lainapalvelumme palvelee sinua 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä!

  16

 • 1.12. Asiakaspalvelumme suljetaan klo 16.30

  Tänään perjantaina asiakaspalvelumme suljetaan poikkeuksellisesti jo klo 16.30. Lainapalvelumme palvelee normaalisti tästä huolimatta, joten lainahakemuksen täyttäminen ja nostot sekä MySaldossa että tekstiviestillä onnistuvat milloin vain.

  Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti jälleen huomenna lauantaina.

  Oikein hyvää joulukuun ensimmäistä päivää kaikille!

  16

 • Helatorstain aukioloajat

  Saldo palvelee helatorstaina 10.5. seuraavasti:

  Asiakaspalvelumme tavoitat klo 10 - 18 välisenä aikana.

  Lainapalvelumme palvelee koko helatorstain normaalisti eli ympäri vuorokauden. Voit hakea lainaa tai tehdä nostoja joustoluotoltasi pyhäpäivästä huolimatta. Myös kaikki pikanostot maksetaan aina reaaliajassa. Tee tarvittavat nostot kirjautumalla MySaldoon tai lähetä tekstiviesti SALDO summa (esim. SALDO 400) numeroon 16520.

  16

 • Itsenäisyyspäivän aukioloajat

  Hyvää itsenäisyyspäivää 100-vuotias Suomi!

  Huomenna itsenäisyyspäivänä tavoitat asiakaspalvelumme klo 12 - 16 välisenä aikana, mutta lainapalvelumme palvelee normaalisti 24/7 myös pyhäpäivinä. Voit täyttää lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen yhtä nopeasti kuin muinakin päivinä. Myös MySaldo sekä tekstiviestinostot Joustoluotolta toimivat normaalisti.

  Oikein juhlallista itsenäisyyspäivää kaikille!

  16

 • 19.12. Asiakaspalvelumme aukioloajat jouluna

  18.12. alkaen asiakaspalvelumme palvelee: arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.

  24.-26.12 asikaspalvelumme on suljettu.

  Uudenvuodenaattona 31.12. asiakaspalvelumme palvelee klo 12-16.

  Uudenvuodenpäivänä 1.1. asiakaspalvelumme palvelee klo 12-16.

  Lainapalvelumme palvelee sinua normaalisti myös jouluna. Voit käyttää MySaldoa ja tehdä nostoja tekstiviestillä joulunakin. Uutena asiakkaana voit täyttää lainahakemuksen ja saada lainapäätöksen yhtä nopeasti myös joulunpyhinä kuin muulloinkin.

  Hyvää joulunaikaa kaikille!

  16

 • 22.12. Joulujokerin viikkoarvonta suoritettu!

  Viimeinen viikkoarvonta Joulujokerista on nyt suoritettu! Tällä kertaa onnittelemme seuraavia voittajia:

  15.12. S-ryhmän lahjakortin voitti Marjatta A.

  16.12. BR-Lelujen lahjakortin voitti Seppo S.

  17.12. Cdon.comin lahjakortin voitti Matti L.

  18.12. S-ryhmän lahjakortin voitti Anne-Mari K.

  19.12. Keskon lahjakortin voitti Juhapekka S.

  20.12. Toys’ r usin lahjakortin voitti Janne K.

  21.12. Superlahjakortin voitti Toini U.

  Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! Vielä on muutama päivä aikaa osallistua päiväarvontoihin sekä pääpotin arvontaan. Joulujokeriin voit osallistua vielä jouluaattona MySaldossa. Kaikki mukaan!

  Oikein hyvää ja rentouttavaa joulunaikaa teille kaikille meiltä kaikilta!

  16

 • 8.12. Joulujokerin ensimmäiset voittajat!

  Joulujokeri on ollut käynnissä ensimmäisen täyden viikon MySaldossa ja menestys on ollut mainio. Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille!

  Ensimmäisen viikon voittajat ovat:

  1.12. Henri V. 50 € lahjakortti S-ryhmän liikkeisiin

  2.12. Tarja R. 50 € lahjakortti Keskon liikkeisiin

  3.12. Sisko V. 50 € lahjakortti H&M-vaateliikkeeseen

  4.12. Hanna M. 50 € lahjakortti Ikeaan

  5.12. Maarit A. 50 € lahjakortti Poweriin

  6.12. Jaana M. 50 € lahjakortti Keskon liikkeisiin

  Eilisen torstain 7.12. osallistujatietoja emme valitettavasti saaneet teknisen häiriön vuoksi, mutta kyseinen lahjakortti arvotaan heti alkuviikosta.

  Oikein hyvää viikonloppua kaikille ja käykää osallistumassa Joulujokeriin edelleen MySaldossa!

  16

 • 27.12. Joulujokerin viimeiset voittajat!

  Joulu on nyt juhlittu ja viimeisetkin Joulujokerin voittajat on arvottu onnistuneesti. Päiväarvonnoissa on suosi vielä seuraavia:

  22.12. McDonaldsin 50 € arvoisen lahjakortin voitti Ville-Petteri M.

  23.12. 50 € arvoisen SuperLahjakortin voitti Joonas R.

  Ja jättipotin eli 1000 € arvoisen SuperLahjakortin voitti:

  TIMO H.! Suuret onnittelut Timolle!

  Kiitos aivan kaikille koko Joulujokeriin osallistuneille ja onnittelut kaikille voittajille! Oikein rentouttavia välipäiviä ja hyvää uutta vuotta 2018!

  16

 • Joulunajan tiedote

  3.12. lähtien asiakaspalvelumme auttaa sinua 24h/vrk. Sekä puhelinpalvelumme että chat-palvelumme on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

  Sähköpostilla esitettyihin kyselyihin vastaamme arkisin klo 7 - 21 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 10 - 18 välisenä aikana.

  Tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 219 5500 ja sähköpostiosoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.

  Palvelemme sinua siis myös kaikkina joulunpyhinä!

  16

 • Asiaskaspalvelun aukioloajat 22.1. alkaen

  Asiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat 22.1. alkaen. Jatkossa palvelemme teitä seuraavasti:

  arkisin klo 8 - 18

  viikonloppuisin klo 10 - 18

  Lainapalvelumme palvelee edelleen 24/7 vuoden jokaisena päivänä! Kaikki lainaasi, laskutustasi ja joustoluoton lisäpalveluita koskevat tiedot löydät MySaldosta, jonne voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksellasi ja kirjautumisen yhteydessä puhelimeesi lähetettävällä varmistuskoodilla.

  16

 • Juhannuksen aukioloajat 22.-24.6.

  Lainapalvelumme on avoinna juhannuksena normaalisti eli voit hakea lainaa tai nostaa rahaa joustoluotoltasi esteettä milloin tahansa myös juhannuksena.

  Asiakaspalvelumme tavoitat seuraavasti:

  Juhannusaattona perjantaina 22.6. klo 10 - 18

  Juhannuspäivänä lauantaina 23.6. klo 10 - 18

  Sunnuntaina 24.6. klo 10 - 18

  Oikein hyvää juhannusta kaikille!

  16

 • 28.-29.12. asiakaspalvelu rajoitetusti avoinna

  Rahoitusalan lakko vaikuttaa asiakaspalvelumme aukioloaikoihin torstaina ja perjantaina 28.-29.12.

  Asiakaspalvelumme on lakon aikaan avoinna rajoitetusti klo 8-16 välisen ajan. Puhelinpalvelumme on suljettu lakon ajan, mutta tavoitat meidät chat-palvelun kautta. Valitettavasti chat-palvelu saattaa olla normaalia ruuhkaisempi, mutta pyrimme vastaamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Mikäli asiasi koskee lainasi kokonaissaldoa, nostovaraasi tai avoimen laskusi summaa tai eräpäivää, voit tarkistaa nämä MySaldossa.

  Lainapalvelun toimintaan lakko ei vaikuta, joten voit hoitaa kaikki lainaasi koskevat asiat sujuvasti MySaldossa sekä tehdä tekstiviestinostoja, jotka toimivat normaalisti. Myös lainahakemusten käsittely toimii normaalisti ja saat lainapäätöksen viipymättä lakon aikanakin.

  16

 • Pääsiäisenä 30.3.-2.4. palvelemme seuraavasti:

  Lainapalvelumme palvelee sinua normaalisti 24/7 myös pääsiäisenä. Lainapäätöksen saat heti ja lainan käyttöösi valitsemasi aikataulun mukaisesti. Joustoluotolta voit tehdä nostoja koko pääsiäisen ajan oman tarpeesi mukaan.

  Asiakaspalvelumme palvelee pääsiäisenä joka päivä klo 10 - 18 välisen ajan.

  Oikein hyvää pääsiäistä!

  16

 • Poikkeus asiakaspalvelun aukioloajoissa 18.1.

  Torstaina 18.1. asiakaspalvelumme palvelee poikkeuksellisesti klo 8 - 16. Lainapalvelumme palvelee tästä huolimatta normaalisti 24/7. Kaikki uudet lainahakemukset käsitellään aina reaaliajassa ja tarvittavat nostot voit tehdä joustoluotoltasi milloin vain.

  MySaldosta voit tarkistaa kaikki laskutustasi, lainaasi ja mahdollisia lisäpalveluitasi koskevat asiat asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Perjantaina 19.1. asiakaspalvelumme palvelee jälleen normaalisti klo 8 - 20.

  16

 • Rahoitusalan lakko vaikuttaa aukioloaikoihin

  Rahoitusalan työnseisaus rajoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoja 4.-5.1.2018. Tavoitat asiakaspalvelumme klo 8 - 16 välisenä aikana, jolloin voit ottaa yhteyttä chat-palvelun tai sähköpostin välityksellä. Valitettavasti chat-palvelumme saattaa olla kyseisinä päivinä ruuhkainen, mutta pyrimme vastaamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti.

  Mikäli sinulla on kysyttävää lainasi kokonaismäärästä, nostovarasta, eräpäivästä tai kuukausierästä, voit tarkistaa nämä myös Mysaldo -verkkopalvelun kautta. MySaldo palvelee lakon aikana normaalisti 24 tuntia vuorokaudessa. Voit tehdä rahanostoja luottotililtäsi MySaldossa tai tekstiviestillä myös työnseisauksen aikana.

  16

 • 29.1.2018 S-Pankin tilisiirroissa ongelmia

  S-Pankin tileille tehtävissä tilisiirroissa on tällä erää valitettavia viiveitä. Pahoittelemme viiveistä mahdollisesti aiheutuvia ongelmia ja pyrimme selvittämään tilanteen mahdollisimman nopeasti alkuviikon kuluessa. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat muuttaa nostosi aikataulua, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Muiden kuin S-Pankin tileille tehtävät nostot toimivat normaalisti.

  16

 • Saldo tekee hyvää -kampanja on startannut!

  Saldo tekee hyvää yhteistyössä Radionovan kanssa kesäkuun loppuun saakka. Kerro meille kenet sinä haluaisit yllättää? Kenen haaveen sinä haluaisit toteuttaa? Ilmianna henkilö, joka sinun mielestäsi ansaitsee arkeensa yllätyksen ja haaveensa toteutuksen. Osallistut samalla itsekin haaveen arvoiseen arvontaan. Klikkaa Saldo tekee hyvää, osallistu ja tee jonkun unelmista totta!

  16

 • Uusi MySaldo on avattu

  Uusi MySaldo -palvelu on nyt avattu!

  MySaldo korvaa Saldon entiset omat sivut 18.10.2017 alkaen. Palvelua on nyt erityisen helppo käyttää kaikilla mobiililaitteilla.

  Uusi MySaldo on alkuvaiheessa saatavilla ainoastaan joustoluottoasiakkaille.

  Palvelusta voit tehdä helposti maksusuorituksia, nostaa luottoa ja ottaa käyttöön lisäpalveluita.

  Lainapalvelumme palvelee sinua totuttuun tapaan 24 tuntia vuorokaudessa!

  16

2017

Kesäkuu

 • Aktiassa huoltokatkos 30.6.-2.7.2017

  Aktiassa on tietojärjestelmäpäivityksestä johtuva huoltokatkos, jonka on arvioitu alkavan perjantaina 30.6. klo 17.30 ja päättyvän sunnuntaina 2.7. klo 23.00. Katkos vaikuttaa myös Saldon lainapalveluun Aktian asiakkaiden osalta, sillä esimerkiksi pankin verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen ei onnistu.

  Muiden pankkien asiakkaiden palveluihin katkos ei vaikuta.

  Mikäli olet Aktian asiakas, tee tarvittavat nostosi hyvissä ajoin ennen katkoksen alkamista. Aktia suosittelee hoitamaan pankkiasiat perjantaina ennen klo 17.00.

  Aktian sivuilta voit lukea lisää katkoksesta.

  27

 • Kesän aukioloajat

  Kesä on vihdoin tullut ja asiakaspalvelumme siirtyy kesäaikaan. Kesänajan palvelemme seuraavasti:

  arkisin klo 8-20

  lauantaisin klo 10-16

  sunnuntaisin klo 12-16

  arkipyhinä (esim. juhannus) klo 12-16

  Lainapalvelumme palvelee kesälläkin normaalisti eli joka päivä 24 h vuorokaudessa.

  07

2017

Toukokuu

 • Uusi Saldo on avattu!

  Saldo on suomalaisen arjen rahoittaja, joka tarjoaa nyt sekä Joustoluottoa että Kulutusluottoa suomalaisten erilaisiin rahoitustarpeisiin. Tarjoamme reilun ja kohtuullisen hinnoittelu sekä lainapalvelun, joka on aina tukenasi kaikissa arjen menoissa oli rahan tarpeesi suuri tai pieni, hetkellinen tai jatkuvampi. Saldosta voit hakea lainaa tarpeesi mukaan. Tutustu Joustoluottoon ja Kulutusluottoon ja täytä sinulle sopiva hakemus.

  23