tact_finance_oyj.jpg

Saldo Finance Oyj

Luotettava arjen kumppani jo vuodesta 2006

Suomalainen Saldo Finance Oyj on rahoitusalan pioneereja, yrityksemme on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006.

Saldo Finance Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä pienlainayrityksiä ja on säilyttänyt asemansa alan vakavaraisena johtotähtenä koko toimintansa ajan lukuisista alaa koetelleista muutoksista huolimatta.

Yrityksemme kantava voima on pyrkimys kehittyä ja tuottaa jatkuvasti uusia ja uudella tavalla toimivia joustavia, asiakaslähtöisiä palveluita helpottamaan arjen taloudellisissa haasteissa. Toimintamme perustuu luotettavuudelle ja useiden vuosien rautaiselle kokemukselle alalta.

Yrityksemme toimii Suomessa Turussa ja Helsingissä, pääkonttori sijaitsee Turun High Tech Centerissä. Palveluksessamme on toistakymmentä rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaista, jotka yhdessä rakentavat Saldo Finance Oyj:stä alan parasta toimijaa.

Meille on tärkeää että noudatamme hyvää luotonmyöntötapaa ja viranomaisten asettamia säädöksiä. Toimimme Aluehallintoviranomaisten valvonnan alaisina, kuten kaikki luotettavat suomalaiset rahalaitokset.

Saldo Finance Oyj kuuluu Tact Group konserniin.

Yrityksen tiedot myös viron kielellä

Voit lukea lisää yrityksestämme myös viroksi:

Info meie ettevõtte kohta on kättesaadav ka eesti keeles siin.

Olemme palvelleet jo 500 000 tyytyväistä asiakasta

Tutustu Saldoon

Palvelumme arjessa apuna - Saldo

Tarjoamme erilaisia rahoitustuotteita arjen rahoitustarpeisiin. Saldon laina on aina edullinen ja luotettava rahoituskumppani.

Joustoluotto - SaldoLimiitti

Joustoluotto on nyt SaldoLimiitti. Se on joustava laina, jota asiakkamme voi käyttää kuin luottokorttia tekemällä nostoja aina tarpeen tullen. Asiakkaalle voidaan tarjota 2000 € lainaa, jonka hinnoittelu on aina asiakkaalle henkilökohtainen.

Kulutusluotto - SaldoLaina

Kulutusluotto on nyt SaldoLaina. Se on kerralla asiakkaan tilille siirrettävä lainasumma. Asiakas voi hakea 1000 - 10 000 euron suuruista lainaa, jonka takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain.

Hakiessaan luottoa asiakas voi saada hakemastaan summasta poikkeavan tarjouksen. SaldoLainalla lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Autorahoitus

Saldo.com autolaina on edullinen vakuudeton rahoitus auton ostamiseen. Rahoitusta voit hakea suoraan autoliikkeestäsi.

Yrityslaina

Saldon yrityslaina avataan pian palvelemaan yrityksiä, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa tai jo oman alansa ammattilaisia.

Sijoituslaina

Esimerkiksi SaldoLaina on hyvä vaihtoehto sijoituslainaksi. Kulutusluoton korko on edullinen, mikä on sijoituslainan valinnassa painava valintakriteeri.

Muut lainapalvelumme

Saldo Finance Oyj tarjoaa lainaa myös tuotenimellä Vippi.

Vippi

Vippi on vanhin ja tunnetuin Saldo Finance Oyj:n lainatuotteista. Vippi on säilyttänyt paikkansa suosittuna rahoitusratkaisuna jo vuosia. Vippi myöntää 2000€ suuruisia joustoluottoja sekä 1000 - 10 000 € suuruisia kulutusluottoja. Tutustu Vippiin osoitteessa www.vippi.fi

Uudistuneet brändit

Aiemmin tarjosimme erillisinä lainapalveluina myös Limiitti.fi- ja Laina.com-palveluissa joustoluottoa. Nyt Limiitti.fi ja Laina.com ovat yhdistyneet Saldoon ja palvelevat Saldon tuotteina. Limiitti.fi tarjoaa SaldoLimiittiä eli joustoluottoa ja Laina.com SaldoLainaa eli kulutusluottoa.

Voit hakea lainaa myös osoitteessa www.limiitti.fi ja saat tarjouksen SaldoLimiitistä. Mikäli haet lainaa osoitteessa www.laina.com saat tarjouksen SaldoLainasta.

Suomalainen FinTech -yritys

Saldo Finance Oyj ja sen emoyhtiö Tact Group muodostavat yhdessä yhden Suomen johtavista FinTech -yrityksistä. Kaikki käyttämämme järjestelmät lainanmyönnöstä laskutukseen on rakennettu täysin yrityksen sisäisin voimavaroin. Työntekijämme ovat oman alansa huippuammattilaisia.

Ketterä ja moderni

Pystymme muokkaamaan tuotteitamme ja järjestelmiämme nopeasti, sillä kaikki muutokset ja muokkaukset voidaan tehdä yrityksen sisäisin voimin. Yrityksemme on aina pysynyt kehityksessä huipulla ja pystynyt vastaamaan nopeasti muuttuvan alan vaatimuksiin ennen muita.

Aina valmiina

Kaikki lainapalvelumme toimivat lähes automaattisesti, joten voimme palvella kaikkia asiakkaitamme joustavasti. Palvelumme on asiakkaan käytössä aina hänen oman tarpeensa mukaisesti 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Myös asiakaspalvelumme palvelee joka päivä.

Saldon rahoitustuotteet 100 - 10 000€ lainasummille

Tutustu Saldoon