tact_finance_oyj.jpg

Tact Finance Oyj

Luotettava arjen kumppani jo vuodesta 2006

Suomalainen Tact Finance Oyj on rahoitusalan pioneereja, yrityksemme on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006.

Tact Finance Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä pienlainayrityksiä ja on säilyttänyt asemansa alan vakavaraisena johtotähtenä koko toimintansa ajan lukuisista alaa koetelleista muutoksista huolimatta.

Yrityksemme kantava voima on pyrkimys kehittyä ja tuottaa jatkuvasti uusia ja uudella tavalla toimivia joustavia, asiakaslähtöisiä palveluita helpottamaan arjen taloudellisissa haasteissa. Toimintamme perustuu luotettavuudelle ja useiden vuosien rautaiselle kokemukselle alalta.

Yrityksemme toimii Suomessa Turussa ja Helsingissä, pääkonttori sijaitsee Turun High Tech Centerissä. Palveluksessamme on toistakymmentä rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaista, jotka yhdessä rakentavat Tact Finance Oyj:stä alan parasta toimijaa.

Meille on tärkeää että noudatamme hyvää luotonmyöntötapaa ja viranomaisten asettamia säädöksiä. Toimimme Aluehallintoviranomaisten valvonnan alaisina, kuten kaikki luotettava suomalaiset rahalaitokset.

Tact Finance Oyj kuuluu Tact Group konserniin.

Olemme palvelleet jo 500 000 tyytyväistä asiakasta

Tutustu Saldoon

Palvelumme arjessa apuna - Saldo

Tarjoamme erilaisia rahoitustuotteita arjen rahoitustarpeisiin. Saldon laina on aina edullinen ja luotettava rahoituskumppani.

Joustoluotto

Joustoluotto on 20 - 79 -vuotiaille myönnettävä joustava laina, jota asiakkamme voi käyttää kuin luottokorttia tekemällä nostoja aina tarpeen tullen. Asiakkaalle voidaan tarjota 500 - 2000 € lainaa, jonka hinnoittelu on aina asiakkaalle henkilökohtainen.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kerralla asiakkaan tilille siirrettävä lainasumma. Asiakas voi hakea 1000 - 10 000 euron suuruista lainaa, jonka takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä kuukausittain.

Hakiessaan luottoa asiakas voi saada hakemastaan summasta poikkeavan tarjouksen. Kulutusluotolla lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Autorahoitus

Saldo.com autolaina on edullinen vakuudeton rahoitus auton ostamiseen. Rahoitusta voit hakea suoraan autoliikkeestäsi.

Yrityslaina

Saldo.com yrityslaina avataan pian palvelemaan yrityksiä, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa tai jo oman alansa ammattilaisia.

Sijoituslaina

Esimerkiksi Saldo.comin kulutusluotto on hyvä vaihtoehto sijoituslainaksi. Kulutusluoton korko on edullinen, mikä on sijoituslainan valinnassa painava valintakriteeri.

Muut lainapalvelumme

Tact Finance Oyj tarjoaa lainaa myös tuotenimillä Limiitti sekä Vippi.

Limiitti

Limiitti on Tact Finance Oyj:n myöntämä 500 - 2000 € suuruinen joustava laina, jota asiakas nostaa tililleen pienissä erissä oman tarpeensa mukaan. Limiitti tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen ensimmäisen 1000 euron suuruisen noston ilman nostokulua. Limiittiä voit hakea osoitteessa www.limiitti.fi.

Vippi

Vippi on vanhin ja tunnetuin Tact Finance Oyj:n lainatuotteista. Vippi on säilyttänyt paikkansa suosittuna rahoitusratkaisuna jo vuosia. Vippi myöntää 500 € tai 2000€ suuruisia lainoja 18 - 75 -vuotiaille. Tutustu Vippiin osoitteessa www.vippi.fi

Laina.com

Laina.com myöntää 500 € tai 2000 € suuruisia lainoja, joilta asiakas voi nostaa rahaa omaan tahtiinsa. Lainaa on mahdollista nostaa MySaldon kautta netissä tai tekstiviestillä erissä, jotka kattavat kulloisenkin rahan tarpeen. Hae Lainaa osoitteessa www.laina.com

Suomalainen FinTech -yritys

Tact Finance Oyj ja sen emoyhtiö Tact Group muodostavat yhdessä yhden Suomen johtavista FinTech -yrityksistä. Kaikki käyttämämme järjestelmät lainanmyönnöstä laskutukseen on rakennettu täysin yrityksen sisäisin voimavaroin. Työntekijämme ovat oman alansa huippuammattilaisia.

Ketterä ja moderni

Pystymme muokkaamaan tuotteitamme ja järjestelmiämme nopeasti, sillä kaikki muutokset ja muokkaukset voidaan tehdä yrityksen sisäisin voimin. Yrityksemme on aina pysynyt kehityksessä huipulla ja pystynyt vastaamaan nopeasti muuttuvan alan vaatimuksiin ennen muita.

Aina valmiina

Kaikki lainapalvelumme toimivat lähes automaattisesti, joten voimme palvella kaikkia asiakkaitamme joustavasti. Palvelumme on asiakkaan käytössä aina hänen oman tarpeensa mukaisesti 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Myös asiakaspalvelumme palvelee joka päivä.

Saldon rahoitustuotteet 100 - 10 000€ lainasummille

Tutustu Saldoon