limiitti_hero_4.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

SaldoLimiitti - Joustava limiittilaina 100 - 2000 € lainasummille

SaldoLimiitti on järkevä tapa rahoittaa arjen menoja, kun et tarvitse suurta lainaa, vaan hiukan joustovaraa silloin tällöin. Limiittilaina on nostettavissasi pienissä erissä kaikkiin arjen menoihin. Voit nostaa tarpeesi mukaan 100 - 2000 € sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Lainahakemuksen täytettyäsi saat meiltä heti henkilökohtaisen lainatarjouksen jopa 2000 € limiittilainasta, joka on jatkossa vapaasti käytettävissäsi.

Kaikki Saldo-lainat myöntää suomalainen Saldo Finance Oyj, joka on toiminut suomalaisen arjen rahoituskumppanina jo vuodesta 2006.

saldo_hero_2.jpg

Joustava

Joustava

Voit nostaa vain sen verran kuin kerralla tarvitset. Limiitti ei edellytä kiinteää maksuaikaa, vaan takasinmaksukin on joustava.

Edullinen

Edullinen

Takaisinmaksuerät ovat alkaen 49 €/kk! Pienet kuukausierät on helppo budjetoida.

Luotettava

Luotettava

SaldoLimiitti ei jätä pulaan. Voit tehdä nostoja milloin vain oman tarpeesi mukaan.

01

Valitse lainasumma

Voit valita summan 100 - 2000 € väliltä. Uusia nostoja voit tehdä myöhemmin milloin vain.

02

Täytä hakemus

Tunnistaudu ja täytä hakemus. Täyttäminen vie muutaman minuutin.

03

SaldoLimiitti lainapäätös

Saat lainapäätöksen ja voit tarvittaessa siirtää ensimmäisen noston tilillesi (klo 7 - 23 välillä).

SaldoLimiitti 100 - 2000 € tuo joustoa arkeesi

Hae SaldoLimiitti

SaldoLimiitti toimii näin

Limiittilainat toimivat siten, että voit hakea käyttöösi luottorajan, jolloin sinun päätettäväksesi jää paljonko tarvitset rahaa kerralla ja milloin kyseisen summan tarvitset. Voit päättää myös siitä, milloin ja miten paljon haluat nostaa lisää rahaa käyttöösi. Limiittiluotto on aina vapaasti käytettävissäsi ja voit aina itse säädellä lainasi määrää.

Käytössäsi oleva SaldoLimiitti voi olla jopa 2000 € suuruinen ja voi nostaa vähän kerrallaan tai tarvittaessa kaiken kerralla. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen voit nostaa haluamasi määrän joko heti tai myöhemmin tilillesi.

Limiittilainat nostat tarvittaessa nopeasti tekstiviestillä. Voit myös nostaa rahaa MySaldo-palvelussa, joka avataan käyttöösi heti asiakkuuden saatuasi. MySaldo on palvelu, jossa hallinnoit kaikkia laina-asioitasi lyhennyksen maksusta lainan nostamiseen vaivattomasti.

Limiittilaina ei vaadi sinulta kiinteän maksuajan noudattamista, vaan sen on tarkoitus palvella sinua joustavasti yhä uudelleen ja uudelleen. Kun maksat lainasi lyhennyksiä, rahaa palautuu uudelleen nostettavaksi. Takaisinmaksussa voit noudattaa minimilyhennyseriä tai maksaa suurempia summia kerralla.

Limiitti on edullinen vaihtoehto arjen rahoittamiseen

Saldon limiittiluotto on hinnoiteltu edulliseksi, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. SaldoLimiitin todellinen vuosikorko on maksimissaan 29,6% ja mikäli avointa lainaa ei ole ei kulujakaan synny. Maksat vain käyttämästäsi lainasta.

Hakiessasi limiittilainaa meiltä saat sinulle räätälöidyn lainatarjouksen, joka määrittää lainasi muiden kulujen hinnat. Näitä kuluja ovat esimerkiksi nostokulu sekä lainan nimelliskorko.

Saldolimiittisi kuukausierä on yleensä 49 - 99 € kuukaudessa. Minimilyhennys riippuu käyttämäsi lainan määrästä: se on 15 % koko avoimen lainan määrästä, mutta yleensä vähintään 49 € ja enintään 99 €.

Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Nimelliskorko 19,9%
Todellinen vuosikorko 29,6%
Lainanhoitokulu 0,01% / päivä ja korkeintaan 150€ / vuosi (lasketaan myönnetyn luottorajan määrästä)
Vapaaehtoiset lisäpalvelut
Palvelu Hinta
Maksuvapaa kuukausi 5,00 €
Lyhennysvapaa kuukausi 5,00 €
Kuukausierän puolittaminen 3 kk ajaksi 5,00 €
Eräpäivän muuttaminen 5,00 €

Valitse SaldoLimiitti ja saat joustavan kumppanin

Joustavuus tarkoittaa, että Saldolimiitti luottorajoineen on vapaasti käytettävissäsi. Voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja aina silloin kuin tarvitset. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, on limiittilaina käytössäsi ympäri vuorokauden.

Myös takaisinmaksu on joustava: kiinteää maksuaikaa ei ole. Voit maksaa joko kaikki tekemäsi nostot yhdellä laskulla tai voit maksaa kuukausilyhennysten mukaisesti. Lyhennykset maksat aina itsellesi, sillä maksut kirjautuvat takaisin Saldolimiitille ja voit tehdä taas uusia nostoja.

Tarjoamme myös vapaaehtoisesti lunastettavissa olevia lisäpalveluita, joilla voit muokata esimerkiksi lainasi maksuaikataulua helposti.

Yleisimmät kysymykset limiittilainasta

Limiitti tai limiittilaina ei välttämättä ole käyttöperiaatteeltaan kovin selkeä, joten olemme keränneet yleisimpiä sitä ja sen käyttöä koskevia kysymyksiä. Jos et löydä näistä apua, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mielellään.

Miten SaldoLimiitti eroaa Saldolainasta?

Saldolimiitti ei ole kertalaina, kuten Saldolaina on eli sitä ei tarvitse nostaa kokonaan tilille yhdellä nostolla. Sen sijaan Saldolimiittiä voit nostaa pienissä erissä vain silloin kuin tarvitset. Limiitti ei noudata kiinteää maksuaikaa tai tasaeriä, vaan sen on tarkoitus palvella sinua jatkuvasti. Maksamalla lyhennyksiä saat uutta pääomaa nostettavaksesi.

Voiko limiittiä nostaa puhelimella?

Saldolimiittiä voit nostaa tekstiviestillä SALDO summa eli esimerkiksi viesti SALDO 300 nostaa 300 €. Viestin voit lähettää numeroon 16520.

Kuinka paljon voin nostaa kerralla?

Oman luottorajasi puitteissa voit nostaa juuri sen verran kuin itse haluat ja tarvitset. Voit tehdä useita nostoja päivässä tai vaikka vain silloin tällöin. Tarvittaessa voit myös nostaa koko sinulle myönnetyn limiittiluoton kerralla.

Kuinka nopeasti limiitti on tililläni?

Ensimmäistä nostoa tehdessäsi huomioi, että rahat voidaan siirtää tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana. Muutoin nosto maksetaan tilillesi valintasi mukaan välittömästi tai korkeintaan 48 h tunnin kuluessa.

Miten kuukausierä määräytyy?

Saldolimiitin kuukausierä määräytyy avoimen lainan mukaan. Minimierä on 15 % koko avoimen lainan määrästä ja tähän määrään lasketaan pääoma, kulut ja korko. Mutta jotta kuukausierän määrä ei pääsisi yllättämään sinua olemme asettaneet sille maksimimäärän (99 €), jota enempää emme edellytä maksamaan. Yleensä kuukausierä asettuu 49 - 99 € välille.

Mitä asiakkaat pitävät SaldoLimiitistä?

Voit lukea asiakkaiden kokemuksia SaldoLimiitistä alapuolelta:

SaldoLimiitti - joustavasti käytettävissäsi aina

Hae SaldoLimiitti