limiitti_hero_4.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

SaldoLaina 1000 - 10 000 € lainasummille

SaldoLaina on vakuudeton 1000 - 10 000 € laina, joka sopii kaikenkokoisiin hankintoihin ja arjen investointeihin. Lainahakemus on simppeli ja nopea täyttää ja saat lainatarjouksen sekä päätöksen hakemastasi lainasta heti hakemuksen täytettyäsi.

Lainaa hakiessasi voit valita lainasumman sekä sinulle sopivan kuukausierän. Käytä hyväksesi SaldoLainan lainalaskuria, jonka avulla voit arvioida lainasi takaisinmaksuajan ja kuukausierät.

saldo_hero_2.jpg

Edullinen

Edullinen

Saldolainan todellinen vuosikorko on alkaen 12 % ja kuukausierät lainan määrästä riippuen alkaen 49 €/kk.

Nopea

Nopea

Voit hakea lainaa milloin vain ja saat aina lainatarjouksen sekä lainapäätöksen heti.

Henkilökohtainen

Henkilökohtainen

Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen ja voit valita sinulle sopivat maksuerät.

Vakuudeton

Vakuudeton

Saldolaina on mutkaton valinta, et tarvitse vakuuksia tai takauksia.

01

Valitse 1000 - 10 000 €

Valitse tarvettasi vastaava laina 1000 - 10 000 € väliltä.

02

Täytä hakemus

Tunnistaudu palveluumme ja täytä lainahakemus. Täyttäminen vie muutaman minuutin.

03

Laina tilille

Laina tilille valitsemanasi ajankohtana. Voit nostaa rahan heti tilille (klo 7 -23 välisenä aikana).

Edullinen SaldoLaina kaikkiin arjen tarpeisiin

Hae SaldoLaina

SaldoLaina antaa vapauden valita

SaldoLaina toimii juuri siten kuin sinä haluat sen toimivan ja se antaa sinulle vapauden valita itse lainasumman lisäksi myös sopivan kuukausierän ja maksuajan.

Lainoillamme rahoitat kaikki tarpeelliset hankinnat ja toteuttamista odottavat unelmat. Voit valita omaan tarpeeseesi sopivan lainasumman 1000 - 10 000 euron väliltä 500 euron tarkkuudella. Sopiva laina toteuttaa kodin pienet ja suuret remontoinnit, unelmalomat tai paikkaa kuukausibudjetin yllättävätkin aukot. Samalla voit päättää myös talouteesi sopivista kuukausieristä. Lainasummasta riippuen voit valita 1 - 5 vaihtoehdosta sopivimman. Kuukausierät ovat suuruudeltaan 29 – 399 €. Luonnollisesti kuukausierän suuruus vaikuttaa lainasi maksuaikaan. Maksuaikoja ja kuukausieriä voit vertailla Saldolaina lainalaskurilla.

Saldolainan valinta on myös turvallista: sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus, mikäli et tarvitsekaan hakemaasi lainaa.

Vakuudeton SaldoLaina

SaldoLainan hakuprosessi on täysin sähköinen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea lainaa missä ja milloin vain. Hakeminen on myös hyvin vaivatonta ja nopeaa, sillä laina on vakuudeton etkä tarvitse takauksia sen saamiseksi.

Tarkistamme maksukykysi sähköisten palveluiden avulla, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä sinulle paljon mutkattomamman prosessin. Se tuo myös meille mahdollisuuden toimia nopeasti ja antaa sinulle lainatarjouksen heti lainahakemuksesi päätteeksi.

Kun hyväksyt lainatarjouksemme, voit saada sinulle tarjotun lainan jopa muutamassa minuutissa käyttöösi.

Vakuudetonta lainaa jopa 10 000 €

Hae SaldoLaina

Yleisimmät SaldoLainaa koskevat kysymykset

Lainaa ei koskaan kannata hakea harkitsemattomasti ja raha-asioihin liittyy luonnollisesti paljon kysymyksiä. Kokosimme tähän muutaman yleisimmistä Saldolainaa koskevista kysymyksistä. Lisää kysymyksiä ja vastauksia löydät sivuiltamme ja aina voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, autamme sinua mielellämme kaikissa laina-asioissasi.

Minulla on mielessäni sopiva laina, mutta miten saan selville kuukausierän määrän?

Jokaiselle lainasummalle tarjolla olevat kuukausierävaihtoehdot voit käydä tarkistamassa lainalaskuristamme.

Yleensä tarjoamme 3 - 4 vaihtoehtoa, mutta pienemmille summille voi olla tarjolla vain yksi tai kaksi vaihtoehtoa.

Kuinka nopeasti lainahakemus käsitellään ja saan lainapäätöksen?

Välittömästi. Koska SaldoLaina haetaan aina täysin sähköisesti, meillä on mahdollisuus antaa sinulle lainapäätös heti. Ensin saat toki lainatarjouksen, mutta sen voit hyväksyä heti lainaa hakiessasi.

Kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana, siirretään laina myös heti tilillesi jos niin haluat.

Mikä on SaldoLainan todellinen vuosikorko ja mitä kuluja sen nostamiseen kuuluu?

Saldolaina on edullinen vaihtoehto rahoitusmarkkinoilla: sen todellinen vuosikorko on 21,3 – 29,5 %. Kun haet lainaa, sinulle lasketaan talouteesi sopiva vuosikorko ja voit tarkistaa sen lainatarjouksesta.

Kaikki Saldolainan kulut löydät hinnastostamme. Nimelliskoron (13,9% - 19,9 %) lisäksi lainan kuluihin lasketaan vain lainanhoitomaksu (0,01 %/päivä, maksimissaan 150 € vuodessa). Muita kuluja lainalla ei ole.

Miten SaldoLaina eroaa SaldoLimiitistä?

SaldoLimiitti on toinen arjen rahoitukseen sopiva lainatuotteemme. SaldoLaina ja SaldoLimiitti eroavat toisistaan hyvin yksinkertaisesti näin: Saldolaina maksetaan kerralla tilillesi, Saldolimiittiä voit nostaa pienissä osissa.

SaldoLimiitti on luottoraja, jolta voit tehdä tarpeisiisi sopivia nostoja aina silloin tällöin. SaldoLaina on omiaan rahoittamaan esimerkiksi isomman kertahankinnan.

Hae arkeesi sopiva laina meiltä!

Hae SaldoLaina