ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä: Saldo

Saldo Finance Oyj, Y-tunnus 2360614-4

Lemminkäisenkatu 46

20520 TURKU

2. Saldo tekee hyvää -kampanja

Kampanjan järjestää Saldo.

Voittajat valitaan säännöissä erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti eli tässä tapauksessa voitosta ilmoitetaan lomakkeessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Jos voittajia ei tavoiteta 20.5. mennessä, valitaan voittaneen joukkueen tilalle uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia. max.30

Voittajat voivat lunastaa voittonsa täyttämällä Stadiumin tilauslomakkeen, joka toimitetaan voittaneille joukkueille. Voitetut paidat (max. 30 pelipaitaa per joukkue) tilataan ja toimitetaan Stadiumilta. Paitoihin Saldo kustantaa pelinumeron painatuksen sekä seuran logon. Näiden lisäksi paitaan tulee Saldo-logo. Radio Novan ja Saldon yhteisesti arpomaan paitaan tulee näiden lisäksi myös Radio Novan logo. Tämä paita luovutetaan joukkueelle erikseen ja luovutustilanteessa kuvataan joukkeen kanssa video.

Koko kampanjan aikana 50 juniorijalkapallojoukkuetta voittaa uudet pelipaidat joukkueelle. Yhdelle joukkueelle voitto luovutetaan poikkeavana ajankohtana Radio Novan kautta. Palkinnon (pelipaidat) vastaanottamalla joukkue hyväksyy, että joukkueen kilpailun yhteydessä luovuttamia tietoja voidaan käyttää sisällöntuotannossa Saldo Finance Oyj:n ja Radio Novan verkkosivustoille ja muihin viestintäkanaviin. Palkinnon (pelipaidat) vastaanottamalla joukkue hyväksyy, että pelipaitojen luovutustilaisuudesta voidaan tuottaa ääni-, kuva- ja videomateriaalia Saldo Finance Oyj:n ja Radio Novan käyttöön.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Kampanjaan voi ilmoittaa ainoastaan juniorijoukkueeksi luokiteltavan joukkueen eli alle 19-vuotiaiden pelaajien joukkueet. Arvontaan eivät saa osallistua Saldo Finance Oy:n työntekijät, sisaryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden työntekijät eivätkä näiden tahojen perheenjäsenet.

4. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa, kun kisasivu julkaistaan sekä Saldon että Radio Novan sivuilla. Radio Novan ja Saldon yhteistyönä sponsoroimat paidat arvotaan viikolla 17, mutta arvontaan voi osallistua aina 5.5. saakka. Viimeisellä viikolla pelipaidat voi voittaa vielä 49 juniorijoukkueelle.

5. Osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa ilmoittamalla juniorijalkapallojoukkueen. Osallistuja voi olla itse pelaaja, pelaajan tai pelaajien huoltaja, valmentaja tai muu henkilö, jonka mielestä kyseisellä joukkueella on erityisen hyvä pelihenki. Kampanjaan osallistutaan ilmoittamalla joukkueen sekä yhteyshenkilön tiedot näille varatun lomakkeen kautta.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista virheistä paitojen painatuksessa, mikäli virhe johtuu järjestäjästä riippumattomasta seikasta, kuten virheellisesti ilmoitetuista painatustiedoista.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasta haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Saldo Finance Oyj:n ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja tietosuojalain (1050/2018) mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Saldo Finance Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan rajoittaa promootioon osallistumista tai sulkea osallistujia pois promootiosta epäiltyjen väärinkäytösten johdosta.

9. Facebook/Instagram ei ole millään tavalla osallisena, vastuussa tai muuten yhteydessä järjestettävään arvontaan.