saldo_tekee_hyvaa.jpeg

Saldo tekee hyvää!

Arki on täynnä pieniä ja suuria haaveita - kenen haaveen haluat toteuttaa?

Kampanja on päättynyt!

Saldo tekee hyvää -kampanjan voittaja julkistetaan ensi viikon kuluessa. Tällä sivulla kerromme lisää toteutetusta haaveesta voittajan selvittyä!

Kesän aikana Saldo.com ja Radio Nova yhdistävät voimansa ja tekevät arjesta parempaa. Saldo tekee hyvää -kampanjan aikana voit osallistua sekä Radio Novan kilpailuun maanantaisin Novan Iltapäivässä että eli Saldo tekee hyvää -sivulla.

Saldo.com rahoittaa suomalaisen arjen menot

Tutustu joustoluottoon

10-vuotias Emil sai unelmiensa huoneen

Mistä on kyse

Tavoitteenamme Saldo tekee hyvää -kampanjassa on toteuttaa pienen ihmisen pitkäaikainen haave.

Se voi olla unelmien leikkimökki, lastenhuoneen remontti, uudet polkupyörät koko perheelle tai mitä tahansa, mikä tekee arjesta hiukan parempaa! Haave voi olla arvoltaan jopa 5000 €, joten nyt on mahdollisuus haaveilla vapaasti.

Radio Novan kampanja-sivulla voit kertoa meille kenen haaveen haluaisit toteuttaa, millainen tuo haave on ja miksi haluat toteuttaa juuri tämän henkilön haaveen. Kampanjan lopuksi yksi haave valitaan ja toteutetaan Saldon ja Radion Novan yhteistyönä.

Kampanjamme alkaa maanantaina 11.6. ja päättyy 27.6. Kun ilmiannat läheisesi Saldo tekee hyvää -kampanjaan, osallistut samalla joka maanantai järjestettävään arvontaan! Radio Novan Iltapäivässä arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 500 € arjen tarpeisiin. Kuuntele Radio Novan Iltapäivää maanantaisin klo 14 - 18 ja jos kuulet nimesi, sinulla on 10 minuuttia aikaa soittaa numeroon 010 806 000!

Kun tarvitset tukea arjen menoissa

Tutustu kulutusluottoon