Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Näin avaat luottotilin

Lainapäätöksen Joustoluotosta saat heti hakemuksen täytettyäsi.

Saldon 500 - 2 000 € Joustoluottoa voit hakea ketterällä verkkohakemuksellamme. Lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi.

Lainahakemuksen voit täyttää juuri silloin kun omasta aikataulustasi löytyy sille sopiva hetki, sillä lainapalvelumme on aina avoinna. Luoton hakemiseen tarvitset vain hetken aikaa ja verkkopankkitunnuksesi palveluumme tunnistautumista varten. Palkka- ja muita tulotositteita sinun ei tarvitset lähettää.

Aloita lainahakemus valitsemalla ensimmäisen nostosi määrä. Voit lainahakemuksen yhteydessä nostaa juuri sen verran rahaa kuin nyt tarvitset, sillä uusia nostoja voit tehdä kun ensimmäinen nosto on siirretty tilillesi. Luottoa voit aina nostaa juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat.

01

Lainasumma

Valitse nostosi määrä lainalaskurista. Ensimmäinen nostosi voi olla 200 €, 400 €, 500 € tai vaikka koko sinulle myönnetty luottoraja. Uusia nostoja voit tehdä myöhemmin.

02

Hakemus

Tunnistaudu palveluumme pankkitunnuksillasi ja täytä hakemus huolellisesti. Saat lainapäätöksen viipymättä hakemuksen täytettyäsi ja juuri sinulle sopivan hinnoittelun lainallesi.

03

Rahat tilille

Saat halutessasi rahat tilillesi muutamassa minuutissa, mutta voit myös ajastaa nostosi maksettavaksi 6 h tai 48 h viiveellä. Rahat maksetaan heti tilille klo 7 - 23 välisenä aikana.

timer

Lainaa muutamassa minuutissa

Lainaa muutamassa minuutissa

Voit aina nostaa lainaa akuuttiin tarpeeseen. Nostoja teet sekä perinteisesti tekstiviestillä että MySaldossa.

add_shopping_cart

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Asiakkaanamme käytössäsi on kattava valikoima lisäpalveluita. Lisäpalveluilla voit tehdä lainastasi entistä joustavamman.

Tutustu
Tutustu
access_time

Palvelee 24/7

Palvelee 24/7

Lainapalvelumme palvelee sinua aina vuoden jokaisena päivänä, sillä haluamme että voit turvautua luottorajaasi missä ja milloin vain.

thumb_up

Joustava

Joustava

Luottoa voit nostaa juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat ja silloin kun itse haluat. Takaisinmaksukin onnistuu joustavasti osamaksulla.