Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto toimii kuin luottokortti kännykässä, mobiililaitteessa tai muulla päätelaitteellasi. Voit siirtää Joustoluotolta omalle pankkitilillesi rahaa juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat aina tarpeen tullen.

Saldon lainaa voit hakea missä ja milloin vain, sillä lainapalvelumme on aina avoinna. Hakemuksen täyttäminen onnistuu millä tahansa laitteella, ja sen täyttäminen käy nopeasti ja näppärästi. Lainapäätöksen saat viipymättä hakemuksen täytettyäsi ja ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi viipymättä (klo 7 - 23 välisenä aikana).

Asiakkaanamme käytössäsi on myös kattavat lisäpalvelumme. Lisäpalveluiden avulla voit muokata lainaasi juuri sinulle sopivaksi tai hakea hiukan helpotusta lainan lyhennyksiin. Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa maksuvapaan kuukauden sekä eräpäivän siirron. Lue lisää lisäpalveluista.

Uusia nostoja luotoltasi voit tehdä, kun ensimmäinen nostosi on siirretty tilillesi. MySaldo avataan käyttöösi heti, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Palvelun kautta voit hallinnoida kaikkia lainaasi koskevia asioita. MySaldosta voit tarkistaa nostovaran, tehdä nostot ja ajastaa nostot sekä tarkistaa laskutuksesi tilanteen.

Akuuttiin tarpeeseen voit tehdä nostoja myös tekstiviestillä. Lainaa tekstiviestillä ei voi hakea, mutta nostoja voit tehdä, kun olet jo asiakkaamme.

Takaisinmaksu toimii yhtä joustavasti kuin nostojen tekeminen. Voit maksaa lainaasi kuukauserissä, jotka ovat tyypillisesti 49 – 99 € suuruisia. Voit myös maksaa koko lainasi kerralla, jos haluat.

Hae milloin vain

Voit täyttää lainahakemuksen millä laitteella tahansa, milloin vain ja missä vain. Olemme aina palveluksessa.

Nosta joustavasti

Voit nostaa lainaa sinulle sopivissa erissä tekstiviestillä tai MySaldossa milloin vain.

Maksa joustavasti

Voit maksaa lainaasi kuukausierissä, jotka ovat yleensä 49 – 99 € väliltä. Voit myös maksaa koko lainasi kerralla.