Maksuvapaa kuukausi

Hae Joustoluottoosi maksuvapaa kuukausi, kulu vain 30 €!

Joustoluotto-asiakkaana voit hakea lainallesi maksuvapaata kuukautta lisäpalveluistamme. Kun valitset maksuvapaan kuukauden, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan kyseisen kuukauden laskua. Vapaudut yhden kuukauden osalta sekä lyhennyksen että sen koron ja kulujen maksusta. Maksuvapaa kuukausi tulee voimaan heti, kun olet aktivoinut palvelun ja se koskee seuraavaksi erääntymässä olevaa erää.

Maksuvapaan kuukauden voit aktivoida missä tahansa laskutuksen vaiheessa, eli voit hakea maksuvapaata kuukautta kuukausilaskullesi, huomatuslaskullesi tai irtisanomisilmoitukselle. Voit aina tarkistaa MySaldosta, onko maksuvapaa juuri nyt lisäpalveluvalikoimassasi.

Haluamme tarjota lisäpalveluita kaikille asiakkaillemme, mutta joissain tapauksissa kaikki palvelut eivät ole käytössä. Maksuvapaan voit aktivoida kaksi kertaa vuoden aikana, mutta peräkkäisinä kuukausina maksuista ei voi vapautua eikä heti lyhennysvapaan kuukauden jälkeen. Muita lisäpalveluita ei voi käyttää maksuvapaan kuukauden kanssa päällekäin.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme, joka palvelee sinua jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 sekä sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.

account_circle Kirjaudu MySaldoon