Lyhennysvapaa kuukausi

Hae Joustoluotollesi lyhennysvapaa kuukausi, kulu vain 10 €!

Lyhennysvapaa kuukausi tarjoaa mahdollisuuden vapautua Saldo lainan lyhennyksen maksamisesta yhden kuukauden osalta. Kun aktivoit lyhennysvapaan kuukauden maksettavaksi jää kyseisestä kuukausierästä vain sen kulu- ja korko-osuus. Lyhennysvapaa kuukausi astuu voimaan heti, kun aktivoit sen MySaldossa ja se koskee erääntymässä olevaa laskuasi.

Voit aktivoida lyhennysvapaan kuukauden kaikissa laskutuksen vaiheissa, eli voit hakea sen tavalliselle kuukausilaskulle, huomautuslaskulle sekä irtisanomisilmoitukselle. Joitakin rajoituksia palvelun aktivoinnissa kuitenkin on. Esimerkiksi muita lisäpalveluita ei voi käyttää samanaikaisesti eikä lyhennysvapaata kuukautta voi hakea kahdelle peräkkäiselle kuukaudelle tai heti maksuvapaan kuukauden jälkeen. MySaldosta voit tarkistaa, mitkä lisäpalvelut voimme tarjota käyttöösi.

Lisätietoja lyhennysvapaasta sekä muista lisäpalveluistamme voit tiedustella asiakaspalvelustamme, joka palvelee sinua joka päivä. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 sekä sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.

account_circle Kirjaudu MySaldoon