luotto.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Luotto nopeasti tilille 10 000 € asti

Luottoa arkeen tarpeesi mukaan!

Saldon vakuudeton luotto sopii kaikkiin suomalaisen arjen hankintoihin. Palvelumme on aina avoinna, joten voit hakea sinulle sopivaa luottoa milloin vain.

Verkkohakemuksemme on helppo täyttää millä tahansa pääte- tai mobiililaitteella. Hait sitten Kulutusluottoa tai Joustoluottoa, saat halutessasi luottoa tilillesi heti lainahakemuksen täytettyäsi lainapäätöksen yhteydessä, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. Kulutusluottoa tarjoamme 1000 - 10 000 € ja Joustoluottoa 500 € tai 2000 € luottorajalla.

Hae luottoa 1000 - 10 000 € Saldolta

Hae lainaa

Mikä luottotuote sopii minulle?

Kun tarvitset luottoa ilman vakuuksia, on hyvä pohtia, kuinka paljon tarvitset lainaa ja mihin tarkoitukseen. Saldo panostaa vastuulliseen luotonantoon, mikä tarkoittaa sitä, että emme halua yliluotottaa asiakkaitamme.

Mikäli tarvitset isompaa luottoa, esimerkiksi 5000 euroa, niin valintasi on kertalaina, eli kulutusluotto. Kulutusluoton saat kertasummana tilillesi ja takaisinmaksu hoidetaan kiinteillä kuukausierillä.

Mikäli taas tarvitset pienempää lainasummaa, mutta haluat mahdollisuuden nostaa luottoa tilille useamman kerran, niin suosittelemme sinua valitsemaan joustoluoton. Joustoluotolta voit tehdä ensinoston jälkeen nostoja aina luottorajasi puitteissa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Luottotuotteen valinta riippuu siis omasta tarpeestasi. Valitsit sitten kumman lainatuotteen tahansa, niin Saldolta saat aina henkilökohtaisen luottotarjouksen omaan maksukykyysi perustuen.

Edulliset luotot aina Saldolta

Saldolta saat aina edulliset luotot pitkällä maksuajalla. Esimerkiksi kulutusluoton todellinen vuosikorko on alkaen vain 12,00% ja lainan lopullinen hinta määritellään lainahakemuksen yhteydessä. Luotolle voit saada maksuaikaa lainasummasta ja kuukausierästä riippuen 12 - 80 kuukautta.

Saldo on tarjonnut luottoa suomalaisille jo yli kymmenen vuoden ajan, jonka aikana olemme palvelleet yli 500 000 suomalaista. Voit aina luottaa Saldoon, joka on luotettava suomalaisen arjen rahoittaja.

Kaikki luotot haet nopealla verkkohakemuksella, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen luotollesi. Luottoa voit saada 10 000€ asti - oman tarpeesi mukaan. Hae edullinen Saldo luotto tänään ja helpota arkeasi!

Hae rahoitusta arkeen 10 000€ asti

Hae lainaa

Täytä luottohakemus ja hae lainatarjous näin

Saldon luottohakemus on helppo täyttää netin välityksellä. Sinun tulee vain ensin valita lainatuote ja haluamasi lainasumma, jonka jälkeen voit siirtyä verkkohakemukseen ”Hae lainaa” painikkeen kautta.

Luottohakemuksessa sinulta kysytään henkilö- ja tulotietoja, jotka tulee täyttää huolella. Antamasi tiedot vaikuttavat luottopäätökseen ja saamaasi lainatarjoukseen. Isompien lainasummien kohdalla saatamme joutua kysymään sinulta tulotositteita, mutta pääsääntöisesti luoton hakeminen on hyvin vaivatonta - ilman papereiden ja dokumenttien lähettelyä.

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit päättää haluatko luoton tilille heti vai vasta esimerkiksi 48 tunnin kuluessa. Mikäli tarvitset lainaa heti tilille, niin saat rahat tillle pikanostoa käyttämällä alle 5 minuutissa.

Itse luottohakemuksen täyttäminen vie noin 3 - 5 minuuttia, joten voit saada Saldo-lainan tilillesi jopa alle 10 minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain 3 minuuttia

Hae lainaa nyt