limiitti_hero_4.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Luotto nopeasti tilille 10 000 € asti

Luottoa arkeen tarpeesi mukaan!

Saldon vakuudeton luotto sopii kaikkiin suomalaisen arjen hankintoihin. Palvelumme on aina avoinna, joten voit hakea sinulle sopivaa luottoa milloin vain.

Verkkohakemuksemme on helppo täyttää millä tahansa pääte- tai mobiililaitteella. Hait sitten SaldoLainaa eli kulutusluottoa tai SaldoLimiittiä eli Joustoluottoa, saat halutessasi luottoa tilillesi heti lainahakemuksen täytettyäsi lainapäätöksen yhteydessä, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana. SaldoLainaa tarjoamme 1000 - 10 000 € ja SaldoLimiittiä 2000 € luottorajalla.

Hae luottoa 1000 - 10 000 € Saldolta

Hae lainaa

Mikä luottotuote sopii minulle?

Kun tarvitset luottoa ilman vakuuksia, on hyvä pohtia, kuinka paljon tarvitset lainaa ja mihin tarkoitukseen. Panostamme vastuulliseen luotonantoon, mikä tarkoittaa sitä, että emme halua yliluotottaa asiakkaitamme.

Mikäli tarvitset isompaa luottoa, esimerkiksi 5000 euroa, niin valintasi on kertalaina eli kulutusluotto. SaldoLainan eli kulutusluoton saat kertasummana tilillesi ja takaisinmaksu hoidetaan kiinteillä kuukausierillä.

Mikäli taas tarvitset pienempää lainasummaa, mutta haluat mahdollisuuden nostaa luottoa tilille useamman kerran, niin suosittelemme sinua valitsemaan SaldoLimiitin eli joustoluoton. Joustoluotolta voit tehdä ensinoston jälkeen nostoja aina luottorajasi puitteissa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Luottotuotteen valinta riippuu siis omasta tarpeestasi. Valitsit sitten kumman lainatuotteen tahansa, niin meiltä saat aina henkilökohtaisen luottotarjouksen omaan maksukykyysi perustuen.

Edulliset luotot aina meiltä

Meiltä saat aina edulliset luotot pitkällä maksuajalla. Esimerkiksi SaldoLainan eli kulutusluoton todellinen vuosikorko on alkaen vain 12,00% ja lainan lopullinen hinta määritellään lainahakemuksen yhteydessä. Luotolle voit saada maksuaikaa lainasummasta ja kuukausierästä riippuen 12 - 80 kuukautta.

Olemme tarjonneet luottoa suomalaisille jo yli kymmenen vuoden ajan, jonka aikana olemme palvelleet yli 500 000 suomalaista. Voit aina luottaa Saldoon, joka on luotettava suomalaisen arjen rahoittaja.

Kaikki luotot haet nopealla verkkohakemuksella, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen luotollesi. Luottoa voit saada 10 000€ asti - oman tarpeesi mukaan. Hae edullinen luotto meiltä jo tänään ja helpota arkeasi!

Kokemuksia Saldon luotosta:

Hae rahoitusta arkeen 10 000€ asti

Hae lainaa

Täytä luottohakemus ja hae lainatarjous näin

Luottohakemus on helppo täyttää netin välityksellä. Valitse vain ensin lainatuote ja haluamasi lainasumma, jonka jälkeen voit siirtyä verkkohakemukseen ”Hae lainaa” painikkeen kautta.

Luottohakemuksessa sinulta kysytään henkilö- ja tulotietoja. Antamasi tiedot vaikuttavat luottopäätökseen ja saamaasi lainatarjoukseen. Isompien lainasummien kohdalla saatamme joutua kysymään sinulta tulotositteita, mutta pääsääntöisesti luoton hakeminen on hyvin vaivatonta - ilman papereiden ja dokumenttien lähettelyä.

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit halutessasi saada lainaa heti tilille, mikäli lainahakemus on täytetty kello 7 - 23 välisenä aikana.

Itse luottohakemuksen täyttäminen vie noin 3 - 5 minuuttia, joten voit saada lainan tilillesi jopa alle 10 minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain 3 minuuttia

Hae lainaa nyt