sijoituslaina.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Sijoituslaina 1000 - 10 000 €

Sijoituslaina auttaa alkuun aloittelevaa sijoittajaa, mutta velkavipu on valittava tarkoin.

Sijoittamisesta haaveilee moni, mutta onnistuminen siinä edellyttää sekä tietotaitoa että rahoitusta. Sijoituslainan korko on seikka, minkä kanssa jokaisen sijoittajan on syytä olla tarkkana.

Kulutusluotto eli SaldoLaina tarjoaa sijoittajalle turvallisen alkupääoman ja sijoituslainan edullisella korolla. Hae lainaa turvallisesti kaikkiin sijoituskohteisiin valitsemalla juuri sinulle sopiva lainasumma.

01

Valitse laina

Valitse sijoituslaina kohteen tai kohteiden mukaan.

02

Hakemus

Täytä lainahakemus. Täyttäminen vie muutaman minuutin.

03

Valitse maksuaikataulu

Valitse sopivat kuukausierät sijoituslainalle

04

Hyväksy tarjous

Saat lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä heti.

Hae sijoituslaina 1000 - 10 000 €

Hae sijoituslaina

Edullinen sijoituslaina 10 000€ asti

Ennen kuin aloitat sijoittamisen on tärkeää hahmottaa oma taloudellinen tilanne ja se, paljonko voit budjetoida sijoittamiseen. Voit hakea lainaa 10 000 € asti, mutta on hyvä miettiä, kuinka paljon tarvitset lainaa.

Sijoituslaina on hyvä lisä, mikäli omaa pääomaa on jo olemassa aloittamista varten tai kun ohittamaton mahdollisuus tulee eteen ja haluat tarttua siihen välittömästi.

Lainapalvelustamme haettu sijoituslaina on myös edullisempi vaihtoehto kuin yksityiseltä rahoittajalta haettava vertaislaina.

Koska sijoittamisen on tarkoitus ennen kaikkea tuottaa voittoa, sijoituslainan korko vaikuttaa siihen, miten paljon viivan alle jää voittoa tuottavastakin kohteesta. Sijoittaa voit muun muassa osake-, kiinteistö-, rahasto- ja asuntokohteisiin oman tietotaitosi ja kiinnostuksesi mukaan. Tietoa sijoittamisesta kannattaa opetella ennen toiminnan aloittamista.

Tarjoamme edullisen ja turvallisen mahdollisuuden sijoittaa monipuolisesti erilaisiin kohteisiin. Voit valita summan sen perusteella, kuinka paljon olet ajatellut sijoittaa kohteeseen tai hakea suuremman sijoituslainan useampaa kohdetta varten.

Lainan kuluja lasket lainalaskuri apunasi. Sen avulla voit arvioida lyhennysten määrää sekä lainan kuluja ja tehdä laskelmia sijoittamista varten. Voit vertailla eri summia sekä näiden maksuaikataulua ja arvioida, millainen laina sopii tarpeeseesi.

Hakemalla lainaa 5000 euroa - saat lainallesi maksuaikaa jopa 80 kuukautta.

SaldoLainan eli kulutusluoton todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %, joten oikean lainan ja sijoituskohteen valitsemalla voit sijoittaa varsin tuottoisasti.

Hae sijoituslaina kaikkiin sijoituksiisi

Hae sijoituslaina