lainojen_yhdistäminen.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen voi olennaisesti helpottaa takaisinmaksua, kun saat kaikki lainasi yhdelle laskulle. Yhden laskun maksaminen on huomattavasti helpompaa, muistettavanasi on vain yhdet maksutiedot ja yksi eräpäivä. Tämän lisäksi lainojen yhdistäminen säästää rahaa, sillä et maksa useita kuluja eri tahoille, vaan vain yhteen lainaan liittyvät kulut ja korot.

Yhdistä kaikki lainat SaldoLainan avulla. Kulutusluotolla eli Saldolainalla voit yhdistää kaikki pienet ja vähän suuremmatkin lainasi yhdelle laskulle. Myönnämme SaldoLainaa eli edullista kulutusluottoa 1000 - 10 000 €. Lainan maksuaika määräytyy valitsemasi kuukausierän perusteella ja kuukausierän voit valita maksukykysi mukaan. Näin yhdistelylaina on helppo maksaa pienissä ja juuri sinulle sopivissa maksuerissä!

Yhdistä lainat SaldoLainan avulla!

Hae SaldoLaina

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen SaldoLainalla tarkoittaa, että saat yhden lainan, jolla maksat pois kaikki pikavipit ja kulutusluotot, joita nyt makselet eri paikkoihin. Miksi tämä kannattaa tehdä?

Yhdistä lainat taloudellisista syistä. Jokaisella erillisellä lainallasi on todennäköisesti omat kulunsa ja korkonsa. Näistä voi kertyä yhdessä iso summa, jota maksat turhaan moneen suuntaan eri laskuttajille.

Yhdistelmälainan avulla pudotat maksuista pois ylimääräiset kulut ja maksat vain yhtä edullista korkoa ja mahdollista lainanhoitokulua. SaldoLaina eli kulutusluotto tarjoaa sinulle maksukykyysi sopivan lainan, johon voit valita itsellesi sopivat kuukausierät ja joustavan maksuajan.

Yhdistä lainoja ja säästät aikaa ja vaivaa, rahan ohella. Sinun ei tarvitse muistella useita eräpäiviä ja muita maksutietoja kuukausittain, kun yhdistät lainasi. Järjestelylaina auttaa maksamaan kaikki lainat kerralla pois ja käytännössä kokoaa kaikki lainasi yhteen. Saat enää vain yhden laskun, jolla lyhennät lainasummaasi. Kun laskuja on vain yksi, pysyt helpommin ajan tasalla maksuistasi eivätkä laskut pääse unohtumaan ja hukkumaan.

Yhdistä lainasi, sillä

  • säästää selvää rahaa ja maksat korkoja vain yhdestä lainasta
  • säästät vaivaa, kun muistettavana on vain yhdet maksutiedot
  • pysyt raha-asioissasi kartalla, saat vain yhden laskun, joka lyhentää yhtä lainaa

Kuinka paljon voin saada lainaa velkojen maksuun?

Ennen kuin haet yhdistelylainaa kannattaa laskea kaikkien avoinna olevien lainojesi määrät yhteen. Velkojen yhdistäminen on tietenkin helpompaa, kun sinulla on tarkka summa tiedossasi.

Aina lainaa ei tarvita tuhansia euroja. Meiltä voit hakea järjestelylainaa 500 € tarkkuudella aina 1000 € alkaen eli useiden pienten lainojen yhdistäminen on mahdollista järkevän kokoisella lainalla.

SaldoLainalla onnistuu myös isompien kulutusluottojen yhdistäminen, sillä voit hakea vakuudetonta lainaa aina 10 000 € saakka. Yhdistelylaina pankista vaatii yleensä vakuuden tai takauksen, varsinkin jos haet suurempaa summaan. Meiltä saat valitsemasi summan ilman vakuuksia ja saat sen käyttöösi vaivattomasti.

Pienten pikavippien yhdistäminen voi onnistua 1000 - 2500 € kulutusluotolla, suurempia lainoja varten voit hakea esimerkiksi 3000 - 5000 €. Lainalaskuri auttaa sinua lainasumman ja kuukausierän valinnassa.

Esimerkiksi 5000 euron lainaa voit maksaa takaisin 109 – 299 euron erissä lainalaskurin mukaan. Laske nyt yhteen kaikkien kuukausierissä määrät. Pystyt heti vertaamaan, mikä on SaldoLainan kuukausierän ja tällä hetkellä eri laskuttajille maksamiesi erien ero. Ja SaldoLainaa voit aina maksaa myös suuremmissa erissä ja säästää edelleen lainasi koroissa.

SaldoLaina - markkinoiden edullisin yhdistelylaina

Mietitkö, mistä lainaa velkojen maksuun kannattaa hakea? SaldoLainan avulla voit maksaa pois pienet pikavippisi, kulutusluottosi tai luottokorttivelkasi. Tarjoamme tarjoaa sinulle yhdistelylainat markkinoiden edullisimpaan hintaan, sillä tarjoamme sinulle aina omaan maksukykyysi sopivaa luottoa. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on alkaen vain 21,3 %, mutta henkilökohtaisen tarjouksen saat vain täyttämällä lainahakemuksen.

Lainahakemus ja sitä seuraava lainatarjous ei vielä sido sinua sopimukseen. Halutessasi saat kuitenkin lainan käyttöösi, kun olet lainatarjouksemme hyväksynyt. Voit maksaa kaikki muut lainasi vielä saman päivän aikana ja maksaa jatkossa yhtä kohtuullista kuukausierää SaldoLainasta.

Kuukausierät määräytyvät lainasumman ja sinulle annetun tarjouksen mukaan. Yleensä saat lainalle 5 kuukausierävaihtoehtoa, joista voit valita sinulle sopivimman. Näin voit säädellä korkokuluja sekä lainasi maksuaikaa.

Kun olet asiakkaamme käyttöösi avataan MySaldo-palvelu, jonka avulla hoidat kaikki laina-asiasi käden käänteessä. MySaldossa voit maksaa kuukausierän, jolloin se kirjautuu lainalle heti. Voit tarkkailla jäljellä olevia maksueriä tai maksaa vaikka koko lainan kerralla. Kun kaikki maksut tehdään yhteen osoitteeseen, laina-asioiden hoitaminen on huomattavasti helpompaa!

Edullisin yhdistelylaina Saldolta!

Hae SaldoLaina