lainaa_heti_tilille.jpg

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Lainaa heti tilille kotimaiselta Saldolta

Meiltä haet lainaa heti tilille silloin kuin tarvitset rahoitusta arjen hankintoihin. Lainatarjouksen voit hakea 100 - 10 000 euron lainasummille ja lainallesi saat aina joustavan takaisinmaksuajan.

Lainahakemuksen voit täyttää helposti verkossa, minkä jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen jo alle 3 minuutissa. Halutessasi saat lainan heti tilille, kun täytät lainahakemuksen ja hyväksyt lainatarjouksen.

Valitse sinulle sopiva lainasumma ja hae rahat tilille heti!

Hae lainatarjous nyt

1. Valitse lainasumma

Valitse tarvitsemasi lainasumma 100 - 10 000 euron väliltä.

2. Täytä hakemus

Täytä verkkohakemus, jonka täyttäminen vie alle 5 minuuttia!

3. Hyväksy lainatarjous

Saat lainahakemuksen päätteeksi lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat rahat heti tilille jos niin haluat.

Hae lainaa heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa

Hae lainaa

Saldolta haet lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia

Yllättävä kuluerä tai muu rahoitustarve ei tunne aikaa ja saatat tarvita rahaa nopeasti pankkitilille milloin vain. Saldolta saat lainaa heti ilman vakuuksia tai liitteitä, vuoden jokaisena päivänä - oman tarpeesi mukaan.

Voit hakea lainaa heti ilman liitteitä, takaajia tai vakuuksia helpolla verkkohakemuksella. Sinun ei tarvitse siis jäädä odottelemaan lainapäätöstä useiden päivien ajan, vaan saat lainapäätöksen ja rahat heti tilille niin halutessasi.

Saat lainaa nopeasti pankkitilille ja kun avaat käyttöösi Saldolimiitin, voit tehdä nostoja luottotililtä 24 tuntia vuorokaudessa oman luottorajan puitteissa. Nopea laina voidaan siitää tilillesi aina heti, jos niin haluat.

Haluamme aina varmistaa, että maksukykysi riittää lainan kuukausierien maksamiseen. Suurempien lainasummien kohdalla saatamme pyytää sinua lähettämään joitakin tulotositteita, mutta pääsääntöisesti saat lainaa tilille ilman erillisiä liitteitä tai tositteita.

Pikalaina vai SaldoLaina tai SaldoLimiitti?

Kun tarvitset lainaa nopeasti tilille, on helppo törmätä netissä tarjottaviin pikalainoihin. Mutta miten pikalaina ja SaldoLaina eroavat toisistaan?

Vaikka saatkin meiltä rahaa nopeasti, niin eroamme perinteisestä pikalainasta monessakin mielessä.

Saat lainallesi aina joustavan maksuajan, jopa 88 kuukautta, lainasummasta riippuen. Lisäksi tarjoamme aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu antamiisi tulotietoihin. Tällä varmistamme sen, että voimme tarjota edullista lainaa kaikille asiakkaillemme.

Vanhanaikaisista pikalainoista poiketen tarjoamme myös erilaisia lainatuotteita, kuten SaldoLimiitin, SaldoLainan ja yhdistelylainan. Voit valita lainatuotteen oman rahantarpeen mukaan.

Sen sijaan yhdistävä tekijä pikalainalla ja lainoillamme on niiden nopeus. Saat tarvittaessa lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa, kun sinulla on avoinna oleva SaldoLimiitti. Muutoin maksamme lainsäädännön mukaisesti rahat tilille 07 - 23 välisenä aikana.

Hae edullista SaldoLainaa 10 000€ asti

Hae nyt

Saldo on palvellut suomalaisia vuodesta 2006 asti

Lainapalvelumme on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2006 asti. Olemme tarjonneet edullista rahoitusta jo yli 500 000 suomalaiselle ja taustayrityksenämme toimii 100% suomalainen Saldo Finance Oyj. Voit siis luottaa kotimaiseen rahoituspalveluumme tilanteessa kuin tilanteessa.

Meiltä haet lainaa heti tilille täyttämällä verkkohakemuksen. Hae lainatarjous 10 000 € asti jo tänään ja rahoita elämääsi Saldolainalla ja SaldoLimiitillä!

Hae lainaa nyt