Kuukausierä puoliksi

Voit puolittaa kuukausieräsi 3 kuukaudeksi, kulu vain 20 €!

Voit valita Joustoluoton lisäpalveluista palvelun, jolla puolitat voimassa olevan kuukausieräsi kolmen kuukauden määräajaksi. Jos kuukausieräsi on nyt 100 €, voit maksaa kolmen kuukauden ajan vain 50 € lainastasi. Näin saat esimerkiksi lomakaudelle hiukan helpotusta arkeen ja lisääntyviin menoihin tai jos tiedät että tulossa on suurempi hankinta, johon tarvitset hiukan enemmän rahaa.

Kun haet kuukausierällesi puolitusta, astuu se voimaan heti ja koskee jo seuraavaksi erääntymässä olevaa laskua. Voit puolittaa kuukausieräsi missä tahansa laskutuksen vaiheessa, eli kuukausilaskun, huomautuslaskun tai irtisanomisilmoituksen yhteydessä. Aivan peräkkäin kaikkia lisäpalveluita ei voi aktivoida, eli kuukausierää ei voi puolittaa heti maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden jälkeen. MySaldosta voit tarkistaa, mitä lisäpalveluita sinulle voidaan tarjota ja samalla voit aktivoida haluamasi palvelun.

Lisätietoja palveluistamme ja niiden käytöstä saat asiakaspalvelustamme, joka palvelee sinua joka päivä. Tavoitat meidät numerosta 010 219 5500 sekä sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@saldo.com.

account_circle Kirjaudu MySaldoon