lainalaskuri.jpg

Lainalaskuri - Laske lainan kokonaiskustannukset helposti

Laske Kulutusluottosi maksuaikataulu

Lainalaskuri laskee Saldo-luoton kokonaiskustannukset. Voit vertailla eri kulutusluottosummien takaisinmaksuaikaa sekä kuukausieriä. Valitse haluamasi summa ja summalle kuukausierä ja näet, kuinka pitkä maksuaika kyseiselle lainalle lasketaan.

Lainalaskurista näet, mistä lainan kokonaissumma koostuu. Kaaviossa on eritelty pääoman, koron, avausmaksun ja tilihoitomaksun osuus. Taulukosta voit tarkkailla, miten lainan lyhennys jakautuu näille lainasumman eri osille ja kuinka pitkä maksuajasta tulee.

Lainalaskuri tukena lainan valinnassa

Saldo.com lainalaskurin avulla lasket helposti lainasi maksuajan, kulut ja koron. Varsinkin kun aikeenasi on hakea kulutusluotto, on kulutusluottolaskuri tukenasi oikean lainasumman ja kuukausierän valinnassa.

Lainalaskin toimii yksinkertaisella periaatteella: valitse lainasumma, jolloin lainalaskuri kertoo sinulle, mitkä vaihtoehdot sinulla on valittavanasi kuukausieräksi.

Muuttamalla kuukausierää näet, miten sen määrä vaikuttaa valitsemasi lainasumman maksuaikatauluun, joka on eritelty erä kerrallaan laskurin yhteydessä.

Tämän lisäksi laskuri kertoo sinulle, mistä kulueristä lainasi koostuu. Näet mikä osuus on lainan pääomaa, mikä kulua ja mikä koron osuus.

Lopullisen lainatarjouksen kuukausierineen ja laina-aikoineen saat täyttämällä lainahakemuksen. Jokainen lainatarjouksemme on henkilökohtainen ja yksilöllinen.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Saldo.com tarjoaa useita erilaisia lainavaihtoehtoja kaiken kokoisiintarpeisiin. Kulutusluottoa voit hakea 1000 - 10 000 € väliltä sinulle sopivan summan 500 € tarkkuudella.

Joustoluottoa hakiessasi saat tarjouksen joko 500 € tai 2000 € luottorajasta, jolta voit nostaa kerta toisensa jälkeen juuri sillä hetkellä tarvitsemasi summan.

Lainatarjoukseen, jonka meiltä saat, vaikuttavat sekä taloudellisesta tilanteestasi kertovat tiedot sekä Asiakastiedon järjestelmästä saadut tiedot.

Jos valitset kulutusluoton, kulutusluottolaskuri antaa hyvän arvion siitä, millaisen lainasopimuksen voit saada.

Esimerkiksi 2000 euron lainalle voit valita 99 €, 149 € tai 199 € kuukausierän. 4000 € lainalle saat näiden summien lisäksi vielä yhden vaihtoehdon, 299 € kuukausierän.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko kertoo sinulle lainasi kaikkien kustannusten yhteenlasketun arvon. Sen tarkoituksena on helpottaa erilaisten lainojen korkojen ja kustannusten vertailua.

Jokaisen lainanmyöntäjän pitää lain mukaan ilmoittaa myöntämänsä lainan todellinen vuosikorko selkeästi.

Valitsit sitten joustoluoton tai kulutusluoton, lainasi lopullisen todellisen vuosikoron saat vain täyttämällä lainahakemuksen.

Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä velvoita sinua hyväksymään lainatarjousta, vaan voit rauhassa miettiä asiaa halutessasi. Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus tai voit jättää tarjouksemme hyväksymättä.

Lainan korkolaskuri rahoituspäätöksen tukena

Saldo.comin lainan korkolaskuri toimii tukenasi kun valitset sinulle sopivaa lainaa. Korkolaskurin avulla lasket helposti lainaasi koskevat korot ja kulut sekä maksuajan erikokoisille kuukausierille.

Korkolaskurin avulla vertailet helposti useamman erikokoisen lainan kustannuksia ja maksuaikoja.

Esimerkiksi 3000 € ja 4000 € lainoissa ei välttämättä ole suurta kustannuseroa. Vertailun vuoksi: 3000 € lainan maksat takaisin 25 kuukaudessa 149 € kuukausierällä. 4000 € lainalle voit saada saman maksuajan nostamalla kuukausierää vain 50 eurolla 199 euroon.

Lainahakemuksen voit täyttää milloin vain ja saat aina tarjouksen viipymättä hakemuksen täytettyäsi.

Lainapalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoamme henkilökohtaisen lainatarjouksen 10 000€ asti

Hae lainaa