saldo_kulutusluotto.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Kulutusluotto 1000 - 10 000€

Valitse lainasumma tarpeesi mukaan ja sinulle sopivalla kuukausierällä

Saldo.com vakuudeton kulutusluotto sopii kaikenkokoisiin hankintoihin. Voit hakea lainaa sinulle sopivan summan verran 1000 - 10 000 € väliltä ja saat yksilöllisen lainatarjouksen, joka sopii juuri sinulle.

Edullinen Saldo-laina haetaan täyttämällä lainahakemus netissä. Aloita hakemus valitsemalla summa, jonka tarve toi sinut palveluumme tai jonka arvelet tarvitsevasi.

Kulutusluoton lainalaskurilla voit laskea alustavan maksuajan eri lainasummille ja kuukausierille. Samalla voit arvioida valitsemasi lainan lopulliset kulut sekä kokonaismäärän.

Päätä lainasumma

Voit hakea 1000 - 10 000 € suuruista lainaa. Lainasumma on mahdollista määrittää 500 € tarkkuudella.

Täytä hakemus

Tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi. Täytä hakemus huolellisesti. Saat tarjouksen lainasummasta ja kuukausierävaihtoehdot.

Rahat tilille

Valitse ja vahvista laina sekä kuukausierä. Päätä haluatko lainan käyttöösi heti vai vasta myöhemmin.

saldo-kulutusluotto-products.jpg

Joustava

Joustava

Voit valita sinulle sopivan lainasumman ja kuukausierän.

Vakuudeton

Vakuudeton

Kulutusluoton saat ilman vakuuksia ja takauksia.

Luotettava

Luotettava

Käsittelemme lainahakemukset aina luottamuksellisesti.

Kohtuullinen

Kohtuullinen

Saat meiltä aina kohtuullisen ja sinulle sopivan hinnan lainallesi.

Hae edullinen laina kaikkiin hankintoihin

Hae lainaa

Hinnasto

Kulutusluoton hinta määräytyy lainasumman mukaan. Asiakkaamme saavat aina henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle.

Kuukausierä määräytyy lainasumman mukaisesti. Voit valita sopivan kuukausierän lainasumman yhteydessä. Summasta riippuen kuukausierä on 49 - 499 €.

Kun haet esimerkiksi lainaa 2000 euroa, niin voit valita kuukausierän 99 - 199 euron väliltä.

Oheisesta taulukosta löydät kootusti kaikki keskeisimmät viitteelliset hinnat. Lopullisen hinnan omalle lainallesi saat lainahakemuksen täytettyäsi. Lue lisää Kulutusluoton hinnastosta.

Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Avauspalkkio 8,50 - 30,00 % / lainan määrä
Nimelliskorko 0,09 - 33,1 %
Todellinen vuosikorko 12,0 - 50,0 %
Pikanosto 0,99 % / lainan määrä
6 h nosto 0,79 % / lainan määrä

Miksi valita Saldon kulutusluotto?

Saldo.comin lainatuote on oivallinen valinta tueksi arkeen, juhlaan, matkalle, harrastuksiin ja kaikkiin välttämättömiin tai unelmien hankintoihin.

Kun valitset Saldo.comin, voit valita tarvitsemasi summan 500 € tarkkuudella 1000 - 10 000 € väliltä. Saat lainalle halutessasi pitkän maksuajan ja pienet kuukausierät.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, kertalaina hinnoitellaan aina kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti. Edullisen Saldon todellinen vuosikorko, joka kattaa kaikki kertaluottoa koskevat kulut, on vain 12 - 50 %.

Kun olet asiakkaamme, käyttöösi avataan kätevä MySaldo-palvelu, jonka kautta voit hoitaa kaikki laina-asiasi näppärästi millä tahansa pääte- tai mobiililaitteella.

3 syytä valita Saldo.com

  • Saat edullisen lainan 10 000€ asti
  • Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen minuuteissa
  • Saat kulutusluotollesi pitkän maksuajan ja pienet kuukausierät

Mikä on kulutusluoton korko?

Lainan korko on aina henkilökohtaisesti sinulle laskettu ja saat lainatarjouksessa yksilöllisen ja edullisen lainatarjouksen.

Saldon edullinen kulutusluotto on todelliselta vuosikoroltaan alkaen vain 12 %. Saldon korkotaso on kilpailukykyinen, vaikka laina myönnetään ilman vakuuksia ja saat lainan käyttöösi nopeasti.

Sopiiko luotto työttömälle?

Työttömyys ei ole välitön este luoton saamiselle ja Saldon luotto sopii työttömälle arjen hankintoihin siinä missä muillekin kuluttajille.

Suurimpiin summiin yleensä vaaditaan säännölliset tulot, mutta pienempi kertaluotto voi olla täysin mahdollinen saada työttömänäkin.

Kaikkien asiakkaiden maksukyky tarkistetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä, hakijan luvalla tietenkin.

Lainaa työttömälle myönnetään samoin perustein kuin kaikille muillekin asiakkaillemme. Vasta lainahakemuksen täyttämällä näet, mitä voimme sinulle tarjota ja millaisin ehdoin.

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Saat meiltä kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia, ilman palkkatositteita tai muita dokumentteja. Vastuullisena luotonmyöntäjänä varmistamme kuitenkin maksukykysi, jotta voimme antaa sinulle sellaisen lainatarjouksen, joka sopii sinulle.

Koska kyseessä on laina ilman vakuuksia, on lainanmyöntöprosessimme paljon nopeampi kuin muissa tapauksissa. Koko prosessimme on automaattinen, eli voit saada lainapäätöksen mihin kellonaikaan tahansa.

Suomalaiseen arkeen Saldon laina 1000 - 10 000€

Hae lainaa