saldo_kulutusluotto.jpg

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 - 33,1 %, avauspalkkio: 8,50 - 30 %. Laina-aika: 12 - 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,0 - 50,0 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 - 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Kulutusluotto 1000 - 10 000€

Valitse Kulutusluotto tarpeesi mukaan ja sinulle sopivalla kuukausierällä!

Saldo.com vakuudeton kulutusluotto sopii kaikenkokoisiin hankintoihin. Voit hakea lainaa sinulle sopivan summan verran 1000 - 10 000 € väliltä ja saat yksilöllisen lainatarjouksen, joka sopii juuri sinulle.

Edullinen kulutusluotto haetaan täyttämällä lainahakemus netissä. Aloita hakemus valitsemalla summa, jonka tarve toi sinut palveluumme tai jonka arvelet tarvitsevasi.

Kulutusluoton lainalaskurilla voit laskea alustavan maksuajan eri lainasummille ja kuukausierille. Samalla voit arvioida valitsemasi lainan lopulliset kulut sekä kokonaismäärän.

Päätä lainasumma

Voit hakea 1000 - 10 000 € suuruista lainaa. Lainasumma on mahdollista määrittää 500 € tarkkuudella.

Täytä hakemus

Tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi. Täytä hakemus huolellisesti. Saat tarjouksen lainasummasta ja kuukausierävaihtoehdot.

Rahat tilille

Valitse ja vahvista laina sekä kuukausierä. Päätä haluatko Kulutusluoton käyttöösi heti vai vasta myöhemmin.

saldo-kulutusluotto-products.jpg

Joustava

Joustava

Voit valita sinulle sopivan lainasumman ja kuukausierän.

Vakuudeton

Vakuudeton

Kulutusluoton saat ilman vakuuksia ja takauksia.

Luotettava

Luotettava

Käsittelemme lainahakemukset aina luottamuksellisesti.

Kohtuullinen

Kohtuullinen

Saat meiltä aina kohtuullisen ja sinulle sopivan hinnan lainallesi.

Hae edullinen kulustusluotto kaikkiin hankintoihin

Hae lainaa

Hinnasto

Kulutusluoton hinta määräytyy lainasumman mukaan. Asiakkaamme saavat aina henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle.

Kulutusluoton kuukausierä määräytyy lainasumman mukaisesti. Voit valita sopivan kuukausierän lainasumman yhteydessä. Summasta riippuen kuukausierä on 49 - 499 €.

Oheisesta taulukosta löydät kootusti kaikki keskeisimmät viitteelliset hinnat. Lopullisen hinnan omalle lainallesi saat lainahakemuksen täytettyäsi. Lue lisää Kulutusluoton hinnastosta.

Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Avauspalkkio 8,50 - 30,00 % / lainan määrä
Nimelliskorko 0,09 - 33,1 %
Todellinen vuosikorko 12,0 - 50,0 %
Pikanosto 0,99 % / lainan määrä
6 h nosto 0,79 % / lainan määrä

Miksi valita Saldo kulutusluotto?

Saldo.comin kulutusluotto on oivallinen valinta tueksi arkeen, juhlaan, matkalle, harrastuksiin ja kaikkiin välttämättömiin tai unelmien hankintoihin. Erilaisten kuluttajaluottojen avulla voit jakaa kaikenkokoiset hankinnat käteviin kuukausieriin tai siirtää maksuajankohtaa, jos et heti halua maksaa koko summan.

Kun valitset Saldo.comin kulutusluoton, voit valita tarvitsemasi summan 500 € tarkkuudella 1000 - 10 000 € väliltä. Saat lainalle halutessasi pitkän maksuajan ja pienet kuukausierät.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, kertalaina hinnoitellaan aina kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti. Edullisen Saldon todellinen vuosikorko, joka kattaa kaikki kertaluottoa koskevat kulut, on vain 12 - 50 %.

Kun olet asiakkaamme, käyttöösi avataan kätevä MySaldo-palvelu, jonka kautta voit hoitaa kaikki laina-asiasi näppärästi millä tahansa pääte- tai mobiililaitteella.

3 syytä valita Saldo kulutusluotto:

  • Voit valita lainasumman 1000 - 10 000 € väliltä
  • Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen minuuteissa
  • Saat kulutusluotollesi pitkän maksuajan ja pienet kuukausierät

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on yleensä muutaman tuhannen euron suuruinen laina, joka maksetaan kerralla tilillesi. Kulutusluottoa voidaan myös kutsua nimellä kertalaina tai kertaluotto.

Lainaa hakiessasi voit vertailla eri kokoisten kuukausierien ja lainasummien vaikutusta laina-ajan pituuteen ja valita sopivan maksuohjelman.

Voit päättää tarvitsetko kulutusluoton heti tilillesi vai 6 h tai 48 h kuluttua. Jos haluat kulutusluoton heti tilille, ajoita lainahakemuksesi klo 7 - 23 väliselle ajalle.

Mikä on kulutusluoton korko?

Saldon kulutusluoton korko on aina henkilökohtaisesti sinulle laskettu ja saat lainatarjouksessa yksilöllisen ja edullisen lainatarjouksen.

Saldon edullinen kulutusluotto on todelliselta vuosikoroltaan vain 12 %. Saldon korkotaso on kilpailukykyinen, vaikka laina myönnetään ilman vakuuksia ja saat lainan käyttöösi nopeasti.

Sopiiko kulutusluotto työttömälle?

Työttömyys ei ole välitön este kulutusluoton saamiselle ja kulutusluotto sopii työttömälle arjen hankintoihin siinä missä muillekin kuluttajille. Suurimpiin summiin yleensä vaaditaan säännölliset tulot, mutta pienempi kertaluotto voi olla täysin mahdollinen saada työttömänäkin.

Kaikkien asiakkaiden maksukyky tarkistetaan Suomen Asiakastiedon rekisteristä, hakijan luvalla tietenkin.

Kulutusluotto työttömälle myönnetään samoin perustein kuin kaikille muillekin asiakkaillemme. Vasta lainahakemuksen täyttämällä näet, mitä voimme sinulle tarjota ja millaisin ehdoin.

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Saat meiltä kulutusluoton ilman vakuuksia ja takaajia, ilman palkkatositteita tai muita dokumentteja. Vastuullisena luotonmyöntäjänä varmistamme kuitenkin maksukykysi, jotta voimme antaa sinulle sellaisen lainatarjouksen, joka sopii sinulle.

Koska kyseessä on laina ilman vakuuksia, on lainanmyöntöprosessimme paljon nopeampi kuin muissa tapauksissa. Koko prosessimme on automaattinen, eli voit saada lainapäätöksen mihin kellonaikaan tahansa.

Suomalaiseen arkeen Saldon joustoluotto

Hae lainaa