saldo-instalment-and-continuous.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Nosta Joustoluottoa

Tee nostosi aikatauluusi ja tilanteeseen sopivalla tavalla.

Joustoluotto on arjessa apunasi aina silloin kun tarvitset. Voit tehdä nostoja lainaltasi juuri niin suurissa tai pienissä erissä kuin tarvitset ja aina silloin kuin tarvitset. Rahantarve voi osua kohdalle yllättävästi milloin tahansa ja me olemme varautuneet siihen sinun puolestasi. Lainapalvelumme on sinulle aina avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

  • Tekstiviestillä lainaa tilille: Tee nosto tekstiviestillä kun tarvitset rahaa nopeasti akuuttiin tarpeeseen. Tekstiviestillä tehty rahanosto maksetaan aina viipymättä tilillesi. Yleensä nosto on tilillä muutamassa minuutissa.

  • MySaldossa ajastettu nosto: Asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi MySaldo. MySaldossa voit tehdä rahanostot sekä hoitaa kaikkia lainaasi koskevia asioita. MySaldoon voit kirjautua henkilötunnuksellasi sekä puhelimeesi lähetettävällä varmistuskoodilla tai verkkopankkitunnuksillasi. MySaldossa voit ajastaa nostosi maksettavaksi Pikanostona eli vain muutaman minuutin kuluessa, 6 h kuluttua tai 48 h kuluttua.

Tee nostosi aikatauluusi ja tilanteeseen sopivalla tavalla. Joustoluotto kulkee mukanasi puhelimessasi missä ikinä kuljetkin. Tekstiviestinostot voit tehdä missä ja milloin vain ja MySaldoonkin pääset kirjautumaan kaikilla päätelaitteilla sekä mobiililaitteilla. Lue nosto-ohjeet alta ja tee nostot tarpeesi mukaan.

Näin teet nostoja Joustoluotoltasi

Voit tehdä nostoja tekstiviestitse ja MySaldossa.

Tekstiviestillä

  1. Valitse nostosumma
  2. Lähetä viesti SALDO summa (esim. SALDO 500) numeroon 16520
  3. Rahat siirtyvät tilillesi muutaman minuutin kuluessa

MySaldossa

  1. Kirjaudu MySaldoon verkkosivujemme kautta
  2. Valitse nostettava summa Tee nosto -välilehdellä
  3. Valitse haluatko rahat tilille pikamaksuna, 6 h kuluttua vai 48 h kuluttua