saldo-instalment-and-continuous.jpg
Lainahakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Joustoluotolla on luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Annamme sinulle 500 € tai 2 000 € Joustoluotosta henkilökohtaisen tarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

Joustoluotto

Joustoluottoa nostat aina juuri oman tarpeesi mukaan!

Suomalainen Saldo.com tarjoaa edullisen ja luotettavan joustoluoton tueksi hyvään arkeen. Joustoluotto on nostettavissa kaikkiin arjen tarpeisiin sopivissa erissä. Nostosummat voit valita 100 - 2000 € oman luottorajasi puitteissa. Saldo.com antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Hae joustolaina käyttöösi täyttämällä lainahakemus, jonka täyttäminen vie sinulta vain hetken. Tulotositteita sinun ei tarvitse meille toimittaa, varmistamme maksukykysi Asiakastiedon järjestelmästä ja lainahakemuksessa esitetyillä kysymyksillä. Aloita hakemus valitsemalla summa, jonka tarve toi sinut palveluumme. Lainapäätöksen saat luottorajasta, joka voi olla jopa 2000 €.

Vakuudeton joustoluotto on käytettävissäsi myönteisen lainapäätöksen saatuasi. Tarvitset lainahakemuksen täyttämiseen verkkopankkitunnuksesi, tunnistautuminen hakemuksen yhteydessä on välttämätöntä turvallisen palvelun takaamiseksi.

Valitse lainasumma

Valitse lainalaskurista summa, jonka tarvitset. Voit myöhemmin tehdä uusia nostoja tarpeesi mukaan.

Täytä hakemus

Tunnistaudu palveluun verkkopankkintunnuksillasi ja täytä lainahakemus huolellisesti.

Rahat tilillesi

Jos haluat rahat heti tilille, hae joustoluotto klo 7 - 23 välisenä aikana.

Kuin luottokortti

Kuin luottokortti

Joustoluottoa voit käyttää yhtä joustavasti kuin luottokorttia.

Voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan sinulle sopivissa erissä ja oman 2 000 € luottorajasi puitteissa.

Avoinna 24/7

Avoinna 24/7

Lainapalvelumme on asiakkaillemme aina avoinna, vuoden jokaisena päivänä ja 24 h vuorokaudessa.

Tiedämme että yllättävät menot saattavat iskeä milloin vain, joten palvelemme sinua joka päivä, myös arkipyhinä.

Saldo - Lainaa arjen tarpeisiin

Hae lainaa

Hinnasto

Jokainen lainanhakija saa henkilökohtaisen lainatarjouksen. Tarjouksen hinnoittelu perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Voit siis luottaa siihen, että saat meiltä lainan, jonka toimii parhaiten juuri sinulle.

Hinnastosta löydät kaikki Joustoluottoa koskevat hinnat. Ohessa on eritelty keskeinen hinnastomme. Hinnat ovat viitteelliset, sillä lainasi loppullisen hinnoittelun saat lainahakemuksen täytettyäsi.

Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Nimelliskorko 19,9 %
Todellinen vuosikorko 29,6 %
Lainanhoitokulu 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi (lasketaan myönnetyn luottorajan määrästä)

Muut palvelut

Tarvittaessa toimitamme viranomaisille ja muille tahoille saldotodistukset tai muut selvitykset laina-asioista.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka toimittaa sinulle tarvittavat asiakirjat pyynnöstäsi.

Muut palvelut
Palvelu Hinta
Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus 0,00 €
Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen 15,00 €
Liikasuorituksen palauttaminen 10,00 €
Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen 10,00 €
Maksuhuomautus 5,00 €

Hae lainaa vaivattomasti missä ja milloin vain

Hae lainaa

Miksi valita Saldo luotto?

Saldo.com on edullisin joustoluotto, joka tarjoaa lainaa yksilöllisen hinnoittelun mukaisesti. Saat meiltä tarjouksen 2000€ limiittilainasta, joka sopii sinun juuri maksukyvyllesi sekä korkotasoltaan että takaisinmaksun osalta. Saldo.com on 100 % suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa luotettavaa ja joustavaa palvelua kaikkiin arjen hankintoihin.

Saldo-lainahakemuksen täyttäminen ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan, sillä hakemuksen voit täyttää yhtä helposti millä tahansa mobiililaitteella tai älypuhelimella. Täysin automatisoidun lainaprosessimme ansiosta voimme palvella sinua juuri silloin kuin tarvitset Saldoa tueksesi. Lainahakemuksen täytät hetkessä ja lainapäätöksen saat aina samantien. Saldo-luotto on käytettävissäsi noin 5 minuutissa, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Joustoluoton idea on, ettei sitä ole tarkoitus tai välttämätöntä nostaa kokonaan tilille kerralla. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita sen määrän joustoluottoa, joka toi sinut palveluumme. Se summa voidaan maksaa tilillesi lähes aina heti lainapäätöksen saatuasi. Sinulle myönnetty luottoraja jää käyttöösi ja voit nostaa sitä omaan tahtiisi silloin kun tarvitset. Kaikilla lainasopimuksillamme on 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten voit miettiä päätöstäsi jos niin haluat.

3 syytä valita Saldo-luotto

 • Saat edullisen henkilökohtaisen lainatarjouksen
 • Saat lainapäätöksen noin 5 minuutissa
 • Voit nostaa lainaa luottorajaltasi aina tarvittaessa

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota hakiessassasi saat tarjouksen 2000 € luottorajan. Tältä luottorajalta voit nostaa rahaa pienissä erissä, mutta voit nostaa luoton myös kokonaan pankkitilillesi, jos niin haluat. Ajatuksena on, että lainasi olisi joustavasti käytettävissäsi sitä mukaan, kun tarvitset rahaa eli koko luottoa ei ole välttämätöntä nostaa kerralla omalle tilille.

Joustoluotot toimivat myös akuuteissa tilanteissa tukena. Voit tehdä noston tekstiviestillä jopa ympäri vuorokauden. Näin joustoluotto on apunasi myös sellaisissa tilanteissa, joissa muu taloudellinen tuki on saavuttamattomissa. Tekstiviestillä voit saada tarvitsemasi summan käyttöösi noin 5 minuutissa.

Ensimmäinen nosto sinulle myönnetyltä käyttölainalta voidaan maksaa tilillesi jo siinä vaiheessa, kun saat lainapäätöksen. Lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi. Itse lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta, sillä vakuudettoman lainan saat ilman paperisotaa, tarvitset vain verkkopankkitunnukset palveluumme tunnistautumiseen. Käytännössä joustolaina käytössäsi muutamassa minuutissa.

Joustavaa on myös käyttölainan takaisinmaksu. Voit maksaa joustoluottoa kuukausierissä, jotka sopivat juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Takaisinmaksun yhteydessä palautuu lainallesi jälleen nostovaraa uutta käyttöä varten. Voit myös maksaa koko lainan kerralla, jos niin haluat ja se sopii kukkarollesi.

Kun käytössäsi on Saldo.comin joustoluotto, avataan käyttöösi myös MySaldo-palvelu. MySaldo on oma henkilökohtainen lainapalvelusi, jossa voit:

 • nostaa rahaa
 • maksaa laskusi
 • tarkistaa nostovarasi

MySaldoon voit kirjautua heti kun joustoluotto on avattu käyttöösi.

Joustoluotolta rahaa tekstiviestillä

Tekstiviestillä on helppo tehdä tarvittava nosto vaikka missä. Tee nostosi näin:

 1. Kirjoita viesti SALDO summa, esimerkiksi SALDO 400, jolloin nostat 400 € joustoluotoltasi
 2. Lähetä viesti numeroon 16520
 3. Raha siirretään tilillesi noin 5 minuutissa

Nosta rahaa MySaldo-palvelussa

MySaldo palvelee sinua kaikissa laina-asioissa ympäri vuorokauden. Noston MySaldossa teet näin:

 1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla MySaldoon
 2. MySaldossa näet nostovarasi ja voit tehdä tarvittavan noston parilla klikkauksella
 3. Raha siirretään tilillesi noin 5 minuutissa

Joustoluoton korko

Joustoluoton korko määräytyy henkilökohtaisen lainatarjouksesi mukaisesti. Voimme tarjota kaikille asiakkaillemme henkilökohtaisen hinnoittelun, joka sopii yksilölliseen taloudelliseen tilanteeseesi. Joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 %. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan mukaan kaikki jatkuvaa luottoa koskevat mahdolliset kulut ja se riippuu myös avoimen lainasi määrästä.

Jatkuvan lainan nimelliskorko on vuositasolla 19,9 %. Tämäkin riippuu henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi ja sinulle myönnetyn luottorajan määrästä. Lainahakemuksen täyttämällä näet, millaista lainaa voimme sinulle tarjota. Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit ensin tarkistaa tarjouksen ja hyväksyä sen, mikäli se mielestäsi sopii tilanteeseesi.

Käyttöluoton yleisimmät käyttökohteet

Joustoluottoa voidaan kutsua myös nimellä käyttöluotto, limiittilaina, joustolaina tai jatkuva laina. Monta on myös käyttökohdetta tällä monipuolisella ja monikäyttöisellä arjen ja juhlan apulaisella. Joustoluoton ideana on, että voit käyttää sitä juuri siten kuten itse haluat. Hakiessasi lainaa emme kysy sinulta lainahakemuksessa lainan käyttökohdetta ja tarkoitusta, vaan voit käyttää sen juuri siten kuten itse parhaaksi näet.

Alle olemme koonneet joustoluoton tyypillisimpiä käyttötarkoituksia. Moneen tarkoitukseen taipuva käyttöluotto on ollut apuna jo monessa hankinnassa!

Arjen hankinnat

Saldon käyttöluotto on mukanasi arjessa ja oli tarpeesi mikä tahansa, voit aina kääntyä joustoluottosi puoleen. Joustoluotto sopii pieniin hankintoihin, sillä voit nostaa sitä sinulle sopivan summan kymmenen euron tarkkuudella. Mutta voit nostaa sitä useamman sadan euron erissä tai jopa koko lainan kerralla. Näin voit saada jopa 2000 € lainaa tilillesi juuri silloin kun tarvitset.

Arjessa tulee vastaan hankintoja, joihin tarvitset nopeasti ja vaivattomasti hiukan ylimääräistä. Tällaiset hankinnat voivat olla kauan suunniteltuja unelmien toteutuksia tai arjen välttämättömyyksiä. Jos haaveilet esimerkiksi veneen hankinnasta, voit joustoluottosi olla venelaina. Tai jos perheeseen tarvitaankin nopeasti uusi kulkupeli, muuttuu joustoluotto autolainaksi. Joustoluotolta saattaa vaivatta käsirahan tällaisiin suurempiin investointeihin.

Arjen hankinnat voivat olla myös kodinkoneiden päivitystä, vuokran takuumaksua, lääkärilaskuja tai mitä vain, minkä koet tarpeelliseksi ja johon et halua käyttää pankkitilisi varoja. Joskus on järkevää jakaa suurempia kustannuksia useamman kuukauden maksuajalle. Tämä on mahdollista kun sinulla on joustava ja jatkuva laina.

Remonttiurakka

Remontti voi tuoda tullessaan kaikenkokoisia yllätyksiä eikä sen vaatimia kustannuksia voi aina arvioida etukäteen. Ainakin on hyvä varata joustava budjetti ja varautua odottamattomiin menoeriin.

Joustoluotto on myös remonttilaina. Se on remontissa oiva turva ja tuki, sillä voit nostaa siltä remonttiin tarvitsemasi rahoitukset nopeasti ja luotettavasti. Tekstiviestillä voit tehdä viime hetken tai äkillisesti eteen tulevien tilanteiden hankintoja. Näin tehty rahanosto päätyy pankkitilillesi jopa 5 minuutin kuluessa.

Remonttilainana joustoluotto on myös edullinen apuri, sillä sinun ei ole pakko nostaa sitä kerralla tilillesi, vaan voit nostaa sen erissä sitä mukaan kun remonttiin tarvittavia menoja syntyy. Koko lainaa ei ole edes pakko käyttää remontointiin, vaan voit käyttää sen haluamallasi tavalla. Säästä osa vaikka lomamatkaan, jonka toteutat heti kun stressaava remonttiurakka on saatu päätökseen.

Lomamatka

Lomamatkaa suunnitellessa joustoluotto antaa mahdollisuuden päätyä ehkä hiukan parempaan hotelliin, parempaan matkustusluokkaan tai lämpöisempään kohteeseen. Käytä joustoluottoa tukena lomabudjettia suunnitellessasi, jos olet säästänyt jo osan matkaan tarvittavasta määrästä tai käytä joustoluottoa matkan aikana lomarahaston täytteenä.

Tarpeen tullen joustoluotto on myös lomaluotto. Voit nostaa sen käyttöösi ennen matkaa jo siinä vaiheessa kun varailet lentoja ja mietit hyviä lomakohteita. Voit myös tehdä nostoja matkan varrella ja viettää hiukan huolettomampaa lomaa. Joustoluottoa voit siirtää tilillesi tekstiviestillä tai MySaldossa missä vain, kunhan sinulla on pääsy nettiin tai mahdollisuus lähettää tekstiviesti.

Joustoluotto on hyvä lomaseuralainen myös yllättävissä tilanteissa. Jos lomamatkalla saattuukin haaveri tai joudut tekemään odottamattomia investointeja, voit tukeutua joustavaan lainaasi.

Saldon limiittilaina heti tilille 24/7

Saldon joustoluotto eli limiittilaina on aina palveluksessasi. Lainapalvelumme palvelee sekä uusia että vanhoja asiakkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisen päivänä:

 • Lainahakemuksen voit täyttää milloin vain
 • Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit saada tarvittaessa aina lainaa heti tilille 24/7

Mikäli pidät joustoluottoa pahan päivän varalla eikä sinulla ole avointa lainaa tai kuluja, ei Saldon asiakkuus maksa sinulle mitään. Kun olet Saldon asiakas, on oma joustolainasi käytettävissäsi täysin vapaasti. Luottorajaasi asti voit tehdä nostoja kaikkiin hankintoihisi aina silloin kun haluat tukeutua Saldoon. Se kulkee aina mukanasi siellä missä sinäkin.

Saldo - nosta rahaa joustavasti tilille tarpeesi mukaan

Hae lainaa