Blogi_Saldo.jpg

Blogikirjoitukset

Monen suomalaisen ykköshaaveena on vene. Veneen mukana tulee tuulahdus vapautta kesäpäiviin ja moni haaveilee aurinkoisista päivistä ulapalla ja saaristoissa. Millainen on sinun unelmaveneesi?
Lue lisää
Häät ovat monelle se elämän tärkein päivä, jota valmistellaan helposti yli vuoden verran. Hääpäivään latautuu paljon odotuksia ja tunnetta ja suunnitelmia. Mutta hääpäivässä on myös toinen puoli: unelmien häät nielevät ison kasan rahaa.
Lue lisää
Kun lainoja on useita eri lähteistä, on suurempi vaara, että takaisinmaksusta koituu ongelmia. Laskut tuntuvat kasautuvan ja eri eräpäivät ja maksuehdot on vaikea muistaa. Varsinkin tällaisessa tapauksessa lainojen yhdistäminen on järkevä vaihtoehto.
Lue lisää
Kannattaako osamaksulla maksaminen vai onko käytössäsi jo sopiva lainatuote osamaksulla ostamiseen? Et välttämättä tarvitse uutta lainaa, sillä siitähän osamaksussa käytännössä on kyse, mikäli sinulla on jo toimiva rahoitusratkaisu.
Lue lisää
Kysymykseen “milloin aloittaa eläkesäästäminen”, vastaus on helppo: heti, mielellään jo eilen tai viime kuussa. Mitä aiemmin eläkesäästöjen kerryttämisen aloittaa, sitä vankemmalla pohjalla leppoisampi tulevaisuus lepää.
Lue lisää
Lähes jokaiselle täysi-ikäiselle suomalaiselle on tullut eteen tilanne, jossa on ollut välttämätöntä ottaa lainaa.
Lue lisää
Onko sijoittaminen vain riskipelaajien heiniä? Entä kuulostaako säästäminen vanhan kansan puuhastelulta? Saldo otti selvää, onko kumpikaan tapa yksinään kannattavampi vai kannattaako itse asiassa suosia molempia toisiaan tukevina toimenpiteinä.
Lue lisää
Saldon lainasanastosta löydät keskeiset alaa koskevat termit selityksineen. Finanssialan sanasto voi alaa tuntemattomalle olla viidakko, jossa on hyvä osata suunnistaa, jotta tulee huomioneeksi oikeat asiat.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 ... chevron_right