Blogi_Saldo.jpg

Blogikirjoitukset

Veronpalautukset ja veroilmoitus uudistuvat vuonna 2019. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kansallinen veronpalautuspäivä jää historiaan.
Lue lisää
Vaikka syksy on ollut poikkeuksellisen lämmin, talvirenkaiden vaihto alkaa olla tiellä liikkujien mielissä jo.
Lue lisää
Vaikka matkustaisi kuinka usein, joutuu aina miettimään mitä saa viedä lentokoneeseen mukaan ja miten käsimatkatavarat pakataan oikein. Seuraavaa matkaa silmällä pitäen kannattaa ottaa talteen Saldon vinkkilistat.
Lue lisää
Kryptovaluutta on digitaalinen virtuaalivaluutta, mutta miten kryptovaluutta oikein toimii ja onko se luotettava sijoitus- tai maksuvaluutta?
Lue lisää

Mihin kannattaa sijoittaa juuri nyt?

Saldo.com | 24.09.2018 09:11

Se, mihin kannattaa sijoittaa nyt, riippuu paljon sijoittamisen motiiveista. Pitkällä aikavälillä sijoittamista tekevä voi sijoittaa hyvin eri tavalla verrattuna sijoittajaan, joka haluaa rahansa käyttöön joustavasti ja mahdollisuuksien mukaan nopeasti.
Lue lisää
Kaikella kuluttamisella on vaikutusta ympäristön tilaan ja kaikilla kuluttajan tekemillä valinnoilla on merkitystä. Kyse ei ole välttämättä asioista tinkimisestä, vaan oikeista ja kestävistä valinnoista.
Lue lisää

Auton ostajan opas - 8 kohdan muistilista

Saldo.com | 29.08.2018 12:46

Kun auton osto tulee ajankohtaiseksi ensimmäistä kertaa tai pitkästä aikaa, on hyvä palautella mieleen auton ostajan muistilista. Auton ostajan opas pitää sisällään avainseikkoja, jotka auton ostajan kannattaa pitää mielessä.
Lue lisää
Hyvä CV eli ansioluettelo tiivistää työnhakijan työkokemuksen, osaamisen ja opinnot yhden sivun mittaiseksi kompaktiksi kokonaisuudeksi.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 chevron_right