Blogi_Saldo.jpg

Blogikirjoitukset

Kun hääkakku on syöty ja viimeisetkin samppanjat kilistelty, on aika suunnata unelmien häämatkalle.
Lue lisää
Saldo Finance Oyj:n (aiemmin Tact Finance Oy) liikevaihto kasvoi 30,2 % tilikaudella 2018 ja oli 44,9 miljoonaa euroa (2017: 34,5 miljoonaa euroa).
Lue lisää
Onko teidän perheellä perhebudjetti suunniteltuna? Toistuvien kulujen kartoittaminen auttaa perhettä, paitsi mitoittamaan olemassa olevat varat ja tulot, myös varautumaan yllättäviin ja ennakoimattomiin menoihin.
Lue lisää
Monen suomalaisen ykköshaaveena on vene. Veneen mukana tulee tuulahdus vapautta kesäpäiviin ja moni haaveilee aurinkoisista päivistä ulapalla ja saaristoissa. Millainen on sinun unelmaveneesi?
Lue lisää
Häät ovat monelle se elämän tärkein päivä, jota valmistellaan helposti yli vuoden verran. Hääpäivään latautuu paljon odotuksia ja tunnetta ja suunnitelmia. Mutta hääpäivässä on myös toinen puoli: unelmien häät nielevät ison kasan rahaa.
Lue lisää
Kun lainoja on useita eri lähteistä, on suurempi vaara, että takaisinmaksusta koituu ongelmia. Laskut tuntuvat kasautuvan ja eri eräpäivät ja maksuehdot on vaikea muistaa. Varsinkin tällaisessa tapauksessa lainojen yhdistäminen on järkevä vaihtoehto.
Lue lisää
Kannattaako osamaksulla maksaminen vai onko käytössäsi jo sopiva lainatuote osamaksulla ostamiseen? Et välttämättä tarvitse uutta lainaa, sillä siitähän osamaksussa käytännössä on kyse, mikäli sinulla on jo toimiva rahoitusratkaisu.
Lue lisää
Kysymykseen “milloin aloittaa eläkesäästäminen”, vastaus on helppo: heti, mielellään jo eilen tai viime kuussa. Mitä aiemmin eläkesäästöjen kerryttämisen aloittaa, sitä vankemmalla pohjalla leppoisampi tulevaisuus lepää.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 ... chevron_right