Blogi_Saldo.jpg

Blogikirjoitukset

Saldo Finance Oyj jatkoi kasvuaan. Yhtiön liikevaihto kasvoi 37,7% liikevoiton kasvaessa 15,6% vuoden 2018 ensimmäiseen puolivuotiskauteen nähden. Vuoden 2019 ensimmäisellä puolivuotiskaudella yhtiö keskittyi riskien hallintaan ja luottoriskin analysoinnin performanssiin. Samalla yhtiö panosti oma...
Lue lisää
Lyhyesti sanottuna inflaatio tarkoittaa rahan reaalisen arvon laskua. Kun samalla rahalla saa nyt vähemmän kuin aikaisemmin, inflaatio on syönyt rahan arvosta osan. Samalla se tarkoittaa myös hintojen nousua eli kuluttajan ja palkansaajan kannalta inflaatio ei ole mitenkään toivottu tila.
Lue lisää
Käteisen käyttö vähenee ja Vain käteinen -kyltit ovat lähes täysin jääneet historiaan, sillä vaikka kyse olisi kuinka pienistä kylämarkkinoista tai messuista tahansa, lähes jokaisella kojumyyjälläkin on jonkinlainen maksupääte mukanaan.
Lue lisää
Kun hääkakku on syöty ja viimeisetkin samppanjat kilistelty, on aika suunnata unelmien häämatkalle.
Lue lisää
Saldo Finance Oyj:n (aiemmin Tact Finance Oy) liikevaihto kasvoi 30,2 % tilikaudella 2018 ja oli 44,9 miljoonaa euroa (2017: 34,5 miljoonaa euroa).
Lue lisää
Onko teidän perheellä perhebudjetti suunniteltuna? Toistuvien kulujen kartoittaminen auttaa perhettä, paitsi mitoittamaan olemassa olevat varat ja tulot, myös varautumaan yllättäviin ja ennakoimattomiin menoihin.
Lue lisää
Monen suomalaisen ykköshaaveena on vene. Veneen mukana tulee tuulahdus vapautta kesäpäiviin ja moni haaveilee aurinkoisista päivistä ulapalla ja saaristoissa. Millainen on sinun unelmaveneesi?
Lue lisää
Häät ovat monelle se elämän tärkein päivä, jota valmistellaan helposti yli vuoden verran. Hääpäivään latautuu paljon odotuksia ja tunnetta ja suunnitelmia. Mutta hääpäivässä on myös toinen puoli: unelmien häät nielevät ison kasan rahaa.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 ... chevron_right