Blogi_Saldo.jpg

Blogikirjoitukset

Oletko aikeissa perustaa yrityksen? Yrityksen perustaminen ja omiin nimiin työskenteleminen viehättää yhä useampia, sillä se pitää sisällään ajatuksen vapaudesta. Mutta mitä kaikkea yrityksestä haaveilevan kannattaa ottaa huomioon?
Lue lisää
Veronpalautukset ovat mukava lisä, joita moni odottaa ja joiden varaan lasketaan suurempia hankintoja. Muutama ylimääräinen satanen helpottaa huomattavasti ihan perusarkea.
Lue lisää
Luottokortti ja joustoluotto muistuttavat toimintaperiaatteiltaan hyvin paljon toisiaan. Millä perusteilla kannattaa valita, kumpi sopii omaan käyttöön parhaiten?
Lue lisää
Varsinkin ensiasunnon sisustaminen on jännittävää puuhaa, kaikki on uutta ja omaa. Ensiasunnon ostaja pääsee ehkä ensimmäistä kertaa todella toteuttamaan omia sisustushaaveitaan.
Lue lisää
Vaikka syksy on ollut poikkeuksellisen lämmin, talvirenkaiden vaihto alkaa olla tiellä liikkujien mielissä jo.
Lue lisää
Jäännösvero tunnetaan paremmin termillä “mätkyt”. Jäännösvero tulee maksettavaksi, mikäli on maksanut liian vähän ennakonpidätystä tuloistaan.
Lue lisää
Saldo Finance Oyj jatkoi kasvuaan. Yhtiön liikevaihto kasvoi 37,7% liikevoiton kasvaessa 15,6% vuoden 2018 ensimmäiseen puolivuotiskauteen nähden. Vuoden 2019 ensimmäisellä puolivuotiskaudella yhtiö keskittyi riskien hallintaan ja luottoriskin analysoinnin performanssiin. Samalla yhtiö panosti oma...
Lue lisää
Lyhyesti sanottuna inflaatio tarkoittaa rahan reaalisen arvon laskua. Kun samalla rahalla saa nyt vähemmän kuin aikaisemmin, inflaatio on syönyt rahan arvosta osan. Samalla se tarkoittaa myös hintojen nousua eli kuluttajan ja palkansaajan kannalta inflaatio ei ole mitenkään toivottu tila.
Lue lisää
chevron_left 1 2 3 ... chevron_right