kayttoohje.jpg

Käyttäjäehdot Saldo autolaina verkkopalveluun

 1. Tact Finance Oyj, y-tunnus 2360614-4

  Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

 2. Saldo kauppiastunnuksen käyttöönsä saanut auto/mp-liike (myöhemmin Liike)

Palvelun tarkoitus

Tact Finance Oyj toimittaa Liikkeen käyttöön verkkopalvelun (Saldo autorahoitus), jonka avulla Liike voi tehdä asiakkailleen lainasopimuksia Tact Finance Oyj:n rahoittamana ja saada niistä suorituksen itselleen.

Liike käyttää verkkopalvelua vain ajoneuvokaupan yhteydessä ja vain omille asiakkailleen, jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa saada Tact Finance Oyj:n tarjoaman rahoitusratkaisun.

Käyttöehdot

 1. Tact Finance Oyj luovuttaa Liikkeen käyttöön yhden tai useamman käyttäjätunnuksen asiakassopimusten tekoon.

 2. Liike nimeää Tact Finance Oyj:lle vähintään yhden vastuuhenkilön kutakin tunnusta varten. Vastuuhenkilö kirjataan tunnukseen käyttäjäksi. Liike vastaa siitä, että vastuuhenkilö on oikeutettu toimimaan Liikkeen edustajana.

 3. Yhteyshenkilö:
 • vastaa tunnukseen liitetyn pankkitilinumeron, sähköpostin sekä muiden yhteystietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta vastaa muutosten ilmoittamisesta Tact Finance Oyj:lle tai, verkkopalvelun sen mahdollistaessa, muutosten tekemisestä palveluun

 • ohjeistaa ja opastaa Liikkeen muita käyttäjiä sekä, verkkopalvelun sen mahdollistaessa, lisää Liikkeelle muita alikäyttäjiä ja poistaa niitä

 • ilmoittaa (tai Liike ilmoittaa) Tact Finance Oyj:lle kirjallisesti yhteyshenkilön tai /ja hänen yhteystietojensa vaihtumisesta, jotta tiedot voidaan päivittää järjestelmään

 • seuraa Tact Finance Oyj:n tiedotteita ja ilmoituksia ja välittää tiedon Liikkeessä sitä tarvitseville
 1. Tact Finance Oyj suorittaa asiakkaan lainasopimuksen lainasumman Liikkeen pankkitilille, joka on liitetty tunnukseen Liikkeen ilmoittamana. Tact Finance Oyj on oikeutettu luottamaan annetun tilin oikeellisuuteen ja ajantasaisuuteen. Muutokset tilinumeroon voidaan tehdä vain kirjallisesti Tact Finance Oyj asiakaspalveluun /myynnin tukeen.

 2. Tact Finance Oyj luovuttaa Liikkeen käyttöön demoamistarkoituksessa asiakaspäätteenä toimivan tabletin. Tact Finance Oyj ei vastaa laitteen toiminnasta, vaan ainoastaan oman verkkopalvelunsa toiminnasta siinä. Liike päivittää laitteen käyttöjärjestelmän ja ohjelmat tarvittaessa itse. Liike voi käyttää laitetta muuhunkin tarkoitukseen harkintansa mukaan. Tact Finance Oyj ei uusi laitetta, vaihda tai vastaanota sitä luovutuksen jälkeen.

 3. Saldo verkkopalvelu toimii 24/7 periaatteella. Tact Finance Oyj ei kuitenkaan vastaa palvelun käyttökatkoksista niiden syystä tai kestosta riippumatta.

 4. Rahaliikenne Tact Finance Oyj:n ja Liikkeen välillä tapahtuu heti asiakassopimuksen hyväksymisen jälkeen. Rahat maksetaan Liikkeen pankkitilille.

 5. Tact Finance Oyj ei vastaa pankkien rahaliikenteen viivästymisestä tai muustakaan häiriöstä maksuliikenteessä, johon se ei voi itse vaikuttaa.

 6. Tact Finance Oyj maksaa Liikkeelle kauppiasprovision jokaisesta asiakassopimuksesta, joka on vahvistettu lopullisesti. Provisio on 100 €/sopimus. Mikäli provision maksu muuttuu alv:n alaiseksi, sisältyy alv provisioon. Provisio maksetaan aina pankkitilille, joka on kirjattu Liikkeen perustietoihin. Provisio maksetaan arkipäivisin ja päivä katkeaa klo 14. Provision maksussa voi olla pankkipäivä viiveitä. Mikäli laina peruutetaan KSL:n tai muusta asiakkaasta johtuvista syistä, maksettu provisio tulkitaan ennakoksi tuleviin provisioihin.

 7. Tact Finance Oyj voi muuttaa näitä sopimusehtoja (mm. maksettavaa provisiota) ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhteyshenkilön sähköpostiin tai Liikkeen kansiossa Saldon asiakasportaalissa. Muutos astuu voimaan Tact Finance Oyj:n ilmoittamalla aikataululla. Jos muutos koskee provision määrää, koskee se voimaantulon jälkeen kertyviä provisioita.

 8. Tact Finance Oyj:lla on oikeus milloin tahansa katkaista Liikkeen oikeudet palvelun käyttöön ilmoittamatta siitä ennakkoon. Jos palvelun käyttöoikeus katkaistaan, Tact Finance Oyj ilmoittaa siitä yhteyshenkilölle sähköpostiin tai asiakasportaalin kautta. Tact Finance Oyj ei vastaa käyttöoikeuden katkaisemisen aiheuttamista suorista eikä välillisistä vahingoista.

 9. Liikkeellä on oikeus lopettaa palvelun käyttöön liittyvät tunnukset milloin vain ilmoittamalla siitä kirjallisesti Tact Finance Oyj asiakaspalveluun tai myynnin yhteyshenkilölle. Alikäyttäjätunnukset Liike voi lopettaa itsenäisesti ja Tact Finance Oyj:n toivomus on, ettei turhia käyttämättömiä myyjätunnuksia olisi järjestelmässä. Liike ei ole velvoitettu mihinkään vähimmäissopimusmääriin säilyttääkseen käyttöoikeuden verkkopalveluun.

 10. Koska palvelun käytön päättäminen kohtien 11-12 mukaan on sallittu yksipuolisella ilmaisulla, on käyttöoikeus muutoin voimassa toistaiseksi.

Tact Finance Oyj