autorahoituspalvelut_yrityksille.jpg

Saldon autorahoituspalvelu yrityksille

Saldo.com kuuluu suomalaiseen Saldo Finance Oyj:hin, joka on palvellut suomalaisia arjen hankinnoissa jo yli 10 vuotta. Tänä aikana olemme palvelleet yli 500 000 asiakasta ja myöntäneet lähes 2 miljoonaa lainaa. Yhtiön tase on yli 50 miljoonaa € ja omavaraisuus ylittää 60 %.

Olemme erikoistuneet automaattisiin ja täysin sähköisiin lainapalveluihin, joiden käyttäminen on vaivatonta ja nopeaa. Myös Saldon uusi autorahoituspalvelu yrityksille on täysin sähköinen, 24/7 palveleva rahoituspalvelu.

Saldo autorahoitus voidaan myöntää asiakkaalle 1500 - 8000 € ajoneuvon kauppahintaa tai käsirahaa varten. Laina maksuaika riippuu asiakkaalle annettavasta henkilökohtaisesta ja yksilöllisestä lainatarjouksesta, jonka asiakas saa heti lainaa haettuaan. Tarjouksesta riippuen maksuaika voi olla 24 – 60 kuukautta.

Hae itsellesi Saldo myyjätunnukset täyttämällä lomakkeen tiedot. Pääset palvelemaan asiakkaitasi heti.

Täytä lomake ja hae tunnukset

Saldo Finance Oyj

Olemme palvelleet yli 500 000 tyytyväistä asiakasta ja toimineet rahoitusalalla yli 10 vuoden ajan. Suomalainen Saldo Finance Oyj on erikoistunut tuottamaan täysin automatisoituja ja sähköisiä palveluita kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin.

Auton ostoon tai käsirahaksi

Autorahoituspalvelua voi käyttää auton kauppahinnan tai osamaksun yhteydessä käsirahan maksuun. Laina maksetaan myyjäliikkeen pankkitilille heti kaupanteon yhteydessä eli se toimii kuten käteinen raha. Rahaliikenne toimii 24/7 päivästä riippumatta.

Täysin paperiton prosessi

Lainahakemus on täysin sähköinen täyttämisestä lainapäätöksen hyväksymiseen saakka. Lainapapereiden tulostaminen ja lähettäminen on tarpeetonta.

Vakuudeton lainatuote

Saldon lainat ovat vakuudettomia, joten asiakas saa ajoneuvon omistukseen välittömästi. Kaskoa ei velvoiteta, asiakas saa päättää vakuuttamisesta itse.

Sähköinen lainahakemus on helppo täyttää

Lainahakemus täytetään verkkopalvelussa ja lainatarjous annetaan asiakkaalle heti. Lainapäätös on valmis hetkessä, kun lainatarjous on hyväksytty. Myönnetty lainasumma maksetaan aina suoraan myyjäliikkeen ilmoittamalle tilille samalla hetkellä, kun ajoneuvosta tehdään kaupat. Kauppiaskomissiot tilitetään kerran viikossa.

Saldo on kuluttujaystävällinen rahoituspalvelu, sillä joustavan maksuaikataulun lisäksi asiakas saa ostamansa ajoneuvon vapaasti käyttöönsä ja omistukseensa heti. Asiakas voi itse päättää ajoneuvonsa vakuuttamisesta, kaskopakkoa autorahoituspalvelun yhteydessä ei ole.

Lainaa voidaan myös käyttää muun rahoitusyhtiön vaatiman käsirahan maksamiseen.

1. Aloita hakemus

1. Aloita hakemus

Aloita lainahakemus asiakkaan kanssa täyttämällä hakemustiedot. Lainatarjouksen asiakas saa heti.

2. Valitse lainasumma

2. Valitse lainasumma

Muokkaa lainasumma ja kuukausierä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Lainalle valitaan euromäärä, jonka myyjäliike haluaa saada pankkitililleen.

3. Hyväksy lainapäätös

3. Hyväksy lainapäätös

Asiakas tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnuksillaan ja hyväksyy lainaehdot.

4. Maksuliikenne 24/7

4. Maksuliikenne 24/7

Laina maksetaan myyjäliikkeen pankkitilille 24/7 riippumatta päivästä.

Kiinnostuitko meistä? Ota yhteyttä vaikka heti!

Jokainen autoliike saa käyttöönsä oman verkkopalvelun, jonka kautta asiakkaan lainahakemus voidaan tehdä 24/7. Täytä oheinen tunnushakemus, minkä jälkeen myyntipalvelumme ottaa yhteyttä, antaa verkkopalvelun linkin sekä toimintaohjeet.

Autolainaa ja verkkopalvelua koskevissa kysymyksissä voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@saldo.com. Palvelemme joka päivä ympäri vuorokauden.

Täytä lomake ja hae tunnukset

Valitse liikkeellesi Saldon rahoituspalvelu

Kauppahinnan maksuun tai käsirahaksi

Lainatarjous asiakkaalle heti

Autoliike saa rahat heti tililleen

Ei tulostettavia eikä lähetettäviä papereita

Kauppiaskomissio 100 €

Täytä lomake ja hae tunnukset

Saldo autolainan hinnasto

Hinnasto
Korot ja kulut Hinta
Vuotuinen nimelliskorko 6,9 – 19,9%
Todellinen vuosikorko 10,6 – 28,3 %
Lainanhoitokulu 0,01% / päivä ja korkeintaan 150€ / vuosi

Lainasumma on asiakkaan tarpeen ja taloudellisen tilanteen mukaan 1500 - 8000 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 4000 € lainalle 60 kuukauden maksuajalle 91,17 € maksuerin ovat 5 470 €.

Tutustu Saldo lainan käyttäjäehtoihin.