saldo_hero_2.jpg

Mahtaako sulla saldo riittää?

SaldoLaina

1 000 - 10 000  €

 • Laina-aika 12 – 88 kk
 • Laina maksetaan kokonaan tilillesi
 • Takaisinmaksu tasaerissä 29 – 399 €/kk
Hae lainaa
Hae lainaa

Tasaerälaina. Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

SaldoLimiitti

2 000 €

 • Ei kiinteää laina-aikaa
 • Tee nostoja tilillesi luottorajasi puitteissa
 • Takaisinmaksu alk. 49 € / kk
Hae lainaa
Hae lainaa

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33 kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Asiakaskokemuksia

Saldo - Se suomalainen arjen rahoittaja

Olemme vastuullinen ja luotettava suomalainen rahoitusalan yritys. Tarkistamme kaikkien lainaa hakevien henkilöiden takaisinmaksukyvyn sekä taloudellisen tilanteen. Lainapäätöksemme ovat aina tapauskohtaisia.

lock

Turvallinen

Voit tukeutua Saldoon missä ja milloin vain, niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Palvelemme sinua aina luottettavasti ja turvallisesti.

home

Kotimainen

Tarjoamme järkeviä rahoitusratkaisuja suomalaiseen arkeen. Aina juuri sinulle sopivalla maksuaikataululla.

face

Arjen kumppani

Palvelumme toimii kumppaninasi joka päivä. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa arkea joustavasti ja mukavasti.

01

Valitse lainatuote

Valitse laina tarpeesi mukaan. Tarjoamme sekä edullista SaldoLainaa eli kulutusluottoa että aina käytössäsi olevaa SaldoLimiittiä eli joustoluottoa.

02

Täytä lainahakemus

Kun olet valinnut sopivan lainan, voit täyttää lainahakemuksen. Lainat haetaan verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain noin 3 minuuttia.

03

Rahat tilille

Hakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen heti. Voit tarvittaessa nostaa summan tilillesi välittömästi klo 7 - 23 välisenä aikana.

Saldo rahoitus - Lainapalveluita vuosien kokemuksella

Olemme vakavarainen suomalainen rahoituspalvelu ja olemme palvelleet satoja tuhansia asiakkaita kaikenkokoisissa rahoitustarpeissa jo 10 vuoden ajan. Tavoitteenamme on tarjota joustavia ja vaivattomia lainapalveluita, jotka toimivat tukena niin arjessa kuin juhlassa. Saldo rahoitus on edullinen tapa rahoittaa niin isot kuin pienemmätkin hankinnat.

Valitse omaan elämäntilanteeseesi ja tarpeeseesi sopiva laina. Kummankin luoton lainahakemus on mutkaton ja helppo täyttää, ja lainatarjouksen saat heti.

SaldoLimiitti eli joustoluotto sopii silloin, kun tarvitset silloin tällöin pieniä lainoja joustavasti ja nopeasti. Lainalle saat joustavan maksuajan ja SaldoLimiittiä voit hakea jopa 2000 €.

SaldoLaina eli kulutusluotto sopii sinulle, kun tarvitset muutaman tuhannen euron lainan kerralla tilillesi. SaldoLainaa voit hakea 1000 - 10 000 € lainasummille, joten saat edullisen rahoituksen isompiin kertahankintoihin.

Saldo Yrityslaina sopii tukemaan yrityksen toimintaa sen kaikissa kehitysvaiheissa. Yrityksesi voi olla vasta aloittamassa toimintaansa tai laajentamassa hyvää vauhtia kasvavaa toimintaansa, Saldo Yrityslainalla voit rahoittaa kaikki investointisi. Yrityslainaa voi hakea 2000 – 50 000 € joustavalla maksuajalla.

SaldoLimiitti - edullinen joustoluotto tilille 24h vuorokaudessa

Hae 2000 € SaldoLimiittiä

Miksi valita Saldon laina?

Hae lainaa Saldolta silloinkin, kun arkeen osuu yllättäviä menoja. Rahoitus arjen yllättäviin hankintoihin tai omien unelmien toteuttamiseen on haettavissa helpolla Saldon lainahakemuksella, silloin kun se itsellesi sopii.

Voimme antaa sinulle yksilöllisen ja henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Lainatarjouksestasi näet täsmälleen, mitä kuluja lainaasi sisältyy ja millainen on lainasi maksuohjelma.

Edullista lainaa haet silloin, kun sinulle itsellesi sopii ja sen verran, kun juuri nyt tarvitset.

Lainaa hakiessasi voit käyttää hyödyksesi lainalaskuria, jolla voit valita itsellesi sopivan kuukausierän ja tarkistaa lainalle tarjotut maksuajat.

Valitse Saldo rahoitus ja saat:

 • Tarpeeseesi sopivat edulliset lainat
 • Tarvittaessa lainaa tilille jopa 5 minuutissa
 • 100 % suomalaisen rahoituspalvelun
 • Yksilöllisen lainatarjouksen ja maksuohjelman
 • Markkinoiden edullisimmat hinnat

Lainat ja luotot

toll SaldoLaina - kulutusluotto

SaldoLaina eli kulutusluotto tarjoaa taloudellisen avun monessa erilaisessa elämäntilanteessa. Voit saada kerralla tilillesi 1 000 – 10 000 € ilman vakuuksia.

credit_card SaldoLimiitti - joustoluotto

SaldoLimiitti on 2 000 € joustava luottoraja, jolta voit nostaa lainaa juuri sinulle sopivissa erissä aina silloin kun tarvitset.

card_giftcard Yhdistelylaina

Säästä aikaa ja rahaa, yhdistä lainat Saldon avulla. Laina haetaan samaan tapaan kuin muutkin rahoitustuotteemme.

Tutustu yhdistelylainaan.

time_to_leave Autolaina

Saldon autolaina on edullinen autorahoituspalvelu, jonka voit hakea suoraan autoliikkeestä.

Lue lisää Saldon autolainasta.

business Yrityslaina

Laajennamme tuotevalikoimaamme ja tarjoaa pian myös yrityslainaa.

Lue lisää: Saldo yrityslaina.

SaldoLaina - kulutusluotto rahoittaa suuremmatkin hankinnat

Hae 1000 - 10 000 € SaldoLainaa

Hae lainaa Saldolta arjen menoihin

Lainaa kohtuullisin hinnoin suomalaiseen arkeen

Mahtaako sulla saldo riittää? Jos totta puhutaan, niin eihän se useimmilla meistä aina riitä.

Yllättävä meno ei tule kello kaulassa, ja joskus tärkeää hankintaa varten on otettava lainaa - sellaista se arki on. Kun tarve ilmaantuu, on huojentavaa, että rahaa saa lainaksi nopeasti, järkevillä kustannuksilla. Kun Saldo riittää, elämä on himpun verran helpompaa.

Hae meiltä lainaa arjen yllättäviin menoihin tai suunniteltuihin sijoituksiin. Täyttämällä Saldon lainahakemuksen, saat henkilökohtaisen lainatarjouksen ja rahat tilillesi vaikka heti.

Lainan voit valita käyttötarpeen mukaan: SaldoLaina eli kulutusluotto suurin hankintoihin ja SaldoLimiitti eli joustoluotto toistuvaan tarpeeseen.

Kun valitset Saldolainan, voit valita lainasumman lisäksi sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan.

SaldoLimiitti tarjoaa joustavamman vaihtoehdon, sillä lainalla ei ole kiinteää maksuaikaa. Voit nostaa tarvittaessa lisää lainaa oman luottorajasi puitteissa.

Saat aina lainaa nopeasti tilille, kun täytät lainahakemuksen sivuillamme. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahat näkyvät tililläsi jo alle 5 minuutissa jos niin haluat.

Blogi

Oletko aikeissa perustaa yrityksen? Yrityksen perustaminen ja omiin nimiin työskenteleminen viehättää yhä useampia, sillä se pitää sisällään ajatuksen vapaudesta. Mutta mitä kaikkea yrityksestä haaveilevan kannattaa ottaa huomioon?
Lue lisää
Veronpalautukset ovat mukava lisä, joita moni odottaa ja joiden varaan lasketaan suurempia hankintoja. Muutama ylimääräinen satanen helpottaa huomattavasti ihan perusarkea.
Lue lisää
Luottokortti ja joustoluotto muistuttavat toimintaperiaatteiltaan hyvin paljon toisiaan. Millä perusteilla kannattaa valita, kumpi sopii omaan käyttöön parhaiten?
Lue lisää
Arkisto

Ajankohtaista

Uusin uutinen

Vapun aukioloajat

Asiakaspalvelumme on avoinna vapunpäivänä kello 10 - 18. Vappuaattona asiakaspalvelu palvelee normaalein aukioloajoin kello 7 - 21. Lainapalvelumme on avoinna normaalisti koko vapun. Saldo.com toivottaa kaikille riemukasta vappua!